CARINJENJE ROBE  Judo Trans

ŠPEDICIJA & CARINSKI MAGACIN


CARINJENJE ROBE I LOGISTIKA

Kako  bi smo zaokruzili ponudu u medjunarodnom transportu robe, bilo je naophodno da proširimo našu delatnost na carinjenje robe i logistiku. Uvozno carinjenje, izvozno carinjenje i skaldištenje robe je sastavni deo svakog međunarodnog transporta, zbog čega su carinsko posredovanje i špediterske usluge postale deo naše svakodnevnice.

Judo Trans je proširio svoje usluge ka carinskom posredovanju prilikom uvoza i izvoza. Sa novim carinskim magacinom u blizini Beograda u mogućnosti smo da našim klijentima obezbedimo skladištenje robe koja dolazi iz Nemačke, Francuske, Italije, Poljske, Engleske za Srbiju.

Ukoliko Vam je potrebna carinska dokumentacija, Judo Trans vrši delimično carinjenje robe koja se nalazi u magacinu. Posredujemo prilikom sređivanja potrebne dokumentacije za uvoz robe kao i za izvoz iste. Dajemo carinske garancije za robu u uvozu, vršimo izradu izvozne deklaracije za robu koja ide iz Srbije za Nemačku, Englesku, Austriju, Švajcarsku, Francusku, Španiju. Takođe obezbeđujemo svu potrebnu dokumentaciju za robu koja se nalazi u Evropi. Izrađujemo T dokumenta, Eksportnu dokumentaciju, ATA karnete, otvaramo TIR karnete, otvaramo sertifikata robe o evropskom poreklu  EUR 1. 

Pošaljite nam upit i u roku od 20 minuta dobićete kompletnu ponudu za uvoz i izvoz robe iz Srbije i obratno!

magacinski_prostor
skladištenje_robe