Destinacije Judo Trans

TRANSPORTNE DESTINACIJE I RELACIJE

Transport iz Srbije ka svim destinacijama u Evropi i obranto, transport za Nemačku, transport za Francusku, transport za Englesku

Destinacije ka kojima vršimo prevoz robe u međunarodnom saobraćaju.

Nakon 10 godina napornog rada, Judo Trans je proširio mrežu svoga poslovanja i vrši prevoz robe ka svim destinacijama Evrope.

Iz Srbije vršimo:  

  • Transport za Nemačku obavljamo - 4 puta nedeljno
  • Transport za Francusku takođe - 4 puta nedeljno
  • Transport za Belgiju i Holandiju - 4 puta nedeljno
  • Transport za Englesku - 3 puta nedeljno
  • Transport za Austriju - 3 puta nedeljno
  • Transport za Švajcarsku - 2 puta nedeljno


Transportujemo robu ka svim većim gradovima kao što su London, Pariz, Berlin, Minhen, Frankfurt, Štutgart, Lion, Brisel, Amsterdam, Roterdam, Moskvu, Varšavu, Krakow, Beč, Insbruk, Salcburg, Zagreb, Madrid, Barselona.

Na vaš zahtev vozimo robu ka Portugalu. Takodje često vršimo prevoz robe za Norvešku, Dansku i Švedsku, redovno smo u Italiji sa svojim kamionima kao i u Turskoj.

transport_robe_poljska
prevoz_za_nemačkuTRANSPORT ZA NEMAČKU I FRANCUSKU

Transport robe za Nemačku i Francusku iz Srbije je najfrekventnija relacija. Najviše interesovanja i potreba za transportnim uslugama pokazuju uvoznici i izvoznici iz Srbije, Nemačke i Francuske. Naši klijenti imaju na raspolaganju svaki oblik transporta jer Judo Trans ima kapaciteta i mogućnosti da svojim vozilima pokrije sve gradove Francuske i Nemačke.

Ukoliko Vam prevoz nije hitan i želite da uštedite novac za prevoz robe, najidealnija varijanta za Vas je naša zbirna linija za transport robe za Nemačku i Francusku. Svu komercijalnu robu u zbirnom transportu iz Nemačke i Francuske utovaramo od ponedeljka do petka.

Naše transportne linije povezuju sve gradove Nemačke i Francuske. Redovno utovaramo robu u Parizu, Lionu, Bordou, Tuluzu, Marseju, Nici, Lilu, Nantu, Dižonu. U Francuskoj za svu robu za Srbiju odrađujemo izvozne deklaracije i kompletnu logistiku. Naše najpopularnije transportne destinacije u Nemačkoj su Minhen, Štutgart, Frankfurt, Dizeldrof, Hamburg, Bremen, Berlin, Dresden, Lajpcig, Nirnberg, Ulm, Bon, Hanover i Keln.

Pored zbirnih linija za Nemačku i Francusku, nudimo i pune šleperske utovare sa solo ceradama i hladnjačama.

Ukoliko želite da roba hitno stigne do Francuske ili Nemačke imamo u ponudi solo vozila i kombi prevoz. Povezujemo Srbiju i Nemačku od 24 do 48 časova tranzitnog vremena, u zavisnosti od toga koji deo Francuske ili Nemačke predstavlja krajnju destinaciju za transport robe. 

Pošaljite nam upit i u kratkom vremenskom roku ćete saznati zbog čega Judo Trans pruža najbolje usluge za prevoz robe.

TRANSPORT ZA BELGIJU - HOLANDIJU - LUKSEMBURG

Transport iz Srbije za Belgiju, Holandiju i Luksemburg obavljamo u svim varijantama transporta. Najpouzdanije i najjeftinije su zbirne transportne linije, puni utovari šleperima i ekspres ili solo prevoz malim kamionima i kombi vozilima.

Komercijalnu robu sakupljamo u svim gradovima u Belgiji, Holandiju i Luksemburgu. Redovno smo našim vozilima u Gentu, Briselu, Antwerpenu, Liježu, Ostendeu, Genku, Roterdamu, Amsterdamu, Den Hagu, Utrehtu, Tilburgu, Venlu, Bredi i Groningenu.

Vršimo kompletnu logističku podršku vaše robe koja se prevozi iz Srbije ka Belgiji i Holandiji i obratno. Obavljamo skladištenje robe, smeštaj u magacinu, uvozno carinjenje,  izvozno carinjenje, utovar i istovar. Poverite nam svoj posao i trgovinu uz najpovoljnije cene na tržištu bez posrednika. Zbirne transportne linije su nam najsigurnije i najpovoljnije. Želite da vam roba stigne u najkraćem roku? Judo Trans nudi ekspres linije iz svih gradova u Belgiji, Holandiji i Luksemburgu. Sva roba stize najkasnije za dva dana u svim gradovima Srbije. Nudimo transportno rešenje od najsitnije kutije do kompletnog šleperskog utovara.

TRANSPORT ZA ŠVEDSKU - DANSKU - NORVEŠKU

Prevoz robe iz Skandinavije je oduvek bio izazov za svaku logističku i transportnu firmu. Judo Trans je godinama sticao poverljivu klijentelu u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj. Danas smo u mogućnosti da pružimo kompletnu logističku podršku u celoj Skandinaviji.

Prikupljanje zbirne robe, skladištenje u našim magacinima i carinske formalnosti za Švedsku, Dansku i Norvešku danas za nas predstavljaju rutina.

Vršimo prevoz robe ka svim gradovima. Najpopularniji smo za zbirni transport robe u Stokholmu, Geteborgu, Malmeu, Norsborgu, Oslu, Bergenu, Kopenhagenu, Arhusu i Svinesundu. Transport robe punim šleperima vršimo više puta u nedelji ka svim destinacijama u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Pošaljite nam upit za transport robe ka Skandinaviji ili obratno i dobićete najpovoljniju ponudu koja odgovara Vašim potrebama.