TRANSPORTNE DESTINACIJE I RELACIJE


Kuda sve prevozimo robu u međunarodnom saobraćaju ?

 

 Judo Trans je posle 10 g napornog rada proširio mrežu svoga transporta ka svim destinacijama po Evropi. Iz Srbije vršimo prevoz za:

- Austriju - Mađarsku - Francusku  - R.Irsku - Češku Republiku  - Slovačku  - Poljsku   - Belgiju - Litvaniju

- Nemačku - Švajcarsku - Španiju - Holandiju - Dansku  - Švedsku   - Norvešku - Andoru - Lihtenštajn - 

- Englesku  - Finsku - Italiju - Luksemburg - Portugal - Bugarsku - Tursku - Rusiju - Estoniju - Latviju

Transport iz Srbije za Nemačku obavljamo 4 puta nedeljno, Transport za Francusku 4 puta nedeljno, transport za Belgiju i Holandiju 4 puta nedeljno, transport za Englesku 3 puta nedeljno, transport za Austriju 3 puta nedeljno, transport za Švajcarsku 2 puta nedeljno. Transportujemo robu ka svim većim gradovima kao što su London, Pariz, Berlin, Minhen, Frankfurt, Štutgart, Lion, Brisel, Amsterdam, Roterdam, Moskvu, Varšavu, Krakow, Beč, Insbruk, Salcburg, Zagreb, Madrid, Barselona.

Na vaš zahtev vozimo robu ka Portugalu, često vršimo prevoz robe za Norvešku, Dansku i Švedsku, redovno smo u Italiji sa svojim kamionima kao i u Turskoj.

transport_robe_poljska
prevoz_za_nemačku

PREVOZ ROBE ŠVEDSKA - DANSKA - NORVEŠKA

Transport robe za i iz Skandinavije je oduvek bio izazov za svaku logističku i transportnu firmu. Judo Trans je godinama sticao poverljivu klijentelu u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj. Danas smo u mogućnosti pružiti kompletnu logističku podršku u celoj Skandinaviji. Prikupljanje zbirne robe, skladištenje u našim magacinima i carinske formalnosti za Švedsku, Dansku i Norvešku danas su nam rutina. Vršimo prevoz robe ka svim gradovima. Najbolji smo za zbirni transport robe u Stokholmu, Geteborgu, Malmeu, Norsborgu, Oslu, Bergenu, Kopenhagenu, Arhusu i Svinesundu. Transport robe punim šleperima vršimo više puta u nedelji ka svim destinacijama u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Pošaljite nam upit za transport robe ka Skandinaviji i obratno i dobićete najpovoljniju ponudui za prevoz. 

PREVOZ ROBE BELGIJA - HOLANDIJA - LUKSEMBURG

Transport robe za Belgiju, Holandiju i Luksemburg obavljamo u svim varijantama transporta. Najpouzdanije i najjeftinije su zbirne transportne linije, puni utovari šleperima i ekspres ili solo prevoz malim kamionima i kombi vozilima. Komercijalnu robu skupljamo u svim gradovima u Belgiji, Holandiju i Luksemburgu. Redovno smo sa našim vozilima u Gentu, Briselu, Antwerpenu, Liježu, Ostendeu, Genku, Roterdamu, Amsterdamu, Den Hagu, Utrehtu, Tilburgu, Venlu, Bredi i Groningenu. Vršimo kompletnu logističku podršku vaše robe koja se prevozi iz Srbije ka Belgiji i Holandiji i obratno. Obavljamo skladištenje robe, smeštaj u magacinu, uvozno carinjenje,  izvozno carinjenje, utovar i istovar. Poverite nam svoj posao i trgovinu uz najpovoljnije cene na tržištu bez posrednika. Zbirne transportne linije su nam najsigurnije i najpovoljnije. Želite da vam roba stigne u najkraćem roku? Judo Trans nudi ekspres linije iz svih gradova u Belgiji, Holandiji i Luksemburgu. Sva roba stize najkasnije za dva dana u svim gradovima Srbije. Nudimo transportno rešenje od najsitnije kutije do kompletnog šleperskog utovara.

PREVOZ ROBE NEMAČKA - FRANCUSKA

Transport robe ka Francuskoj i Nemačkoj je najfrekventniji ka Srbiji i obratno. Najviše interesovanja ka transportnim uslugama pokazuju uvoznici i izvoznici iz Srbije, Nemačke i Francuske. Judo Trans svojim vozilima pokriva sve gradove u Francuskoj i Nemačkoj. Zbog toga smo u mogućnosti ponuditi svaki oblik transporta svojim klijentima. Ukoliko želite da uštedite novac za transport robe koja vam nije hitna, najidealnija je naša zbirna linija iz Francuske i Nemačke. Svu komercijalnu robu u zbirnom transportu iz Nemačke i Francuske utovaramo od ponedeljka do petka. Naše transportne linije povezuju sve gradove Nemačke i Francuske. Redovno utovaramo robu u Parizu, Lionu, Bordou, Tuluzu, Marseju, Nici, Lilu, Nantu, Dižonu. U Francuskoj za svu robu za Srbiju odrađujemo izvozne deklaracije i kompletnu logistiku. Naše najpopularnije transportne destinacije u Nemačkoj su Minhen, Štutgart, Frankfurt, Dizeldrof, Hamburg, Bremen, Berlin, Dresden, Lajpcig, Nirnberg, Ulm, Bon, Hanover i Keln. Pored zbirnih linija za Nemačku i Francusku, nudimo i pune šleperske utovare sa solo ceradama i hladnjačama. Ukoliko želite roba hitno da vam dođe do Francuske ili Nemačke imamo u ponudi solo vozila i kombi vozila. Povezujemo Srbiju i Nemačku od 24 časa do 48 časova tranzitnog vremena, sve zavisi u kom delu Francuske i Nemačke imate zahtev za transport robe.  Pošsaljite nam upit i saznajte zašto smo najbolji.