Medjunarodni Transport

TRANSPORT ROBE U MEĐUNARODNOM PREVOZU


Međunarodni Transport

 

Međunarodni transport robe je naša osnovna delatnost. Sa iskustvom od preko 10 g u međunarodnom transportu, spremni smo u svakom trenutku da izađemo u suret i ponudimo najefikasnije rešenje za transport robe. Sa preko 20 vozila i još toliko vozila od naših pouzdanih partnera, Judo Trans pokriva sve delove zapadne i istočne Evrope. Svaki zahtev za međunarodni transport robe se rešava u minimalnom roku bez obzira na količinu, težinu i gabarite robe koja se prevozi.

Međunarodni transport ka Srbiji iz godine u godinu  raste. Da bi pratili rast potrebe za transportom, Judo Trans redovno ulaže sredstva u vozni park. Sa porastom industrije u Srbiji i proizvodnjom hrane, raste i izvoz ka zapadnoj i istočnoj Evropi. Judo Trans poseduje sve potrebne sertifikate i dozvole za obavljanje transporta i međunarodni prevoz robe. Svi vozači su licencirani od strane ministarstva za saobraćaj. U nasem trening centru u Čačku, vozači se redovno edukuju o dokumentaciji koja mora da prati robu.

Judo Trans raspolaže mrežom saradnika po celoj Evropi koji obezbeđuju logističku i administrativnu podršku za prevoz robe za naše klijente. Transport robe za Nemačku nam je u ovom trenutku najpovoljniji. Transport robe za Francusku takođe vršimo po veoma kvalitetnim cenama. Prevoz robe za Austriju kada vršimo cena najviše varira od krajnje destinacije za koju idemo. Transport robe ka zapadnoj Austriji je uvek skuplji od transporta ka severu i istoku Austrije. Pošaljite nam upit i poverite vaše poverenje nama !

prevoz_robe_za_nemačku
prevoz_robe_srbija

KOMBI TRANSPORT ROBE IZ SRBIJE

Prevoz robe kombi vozilima iz Srbije za celu Evropu


TRANSPORT ROBE ŠLEPERIMA IZ SRBIJE ZA CELU EVROPU

Šleperski prevoz robe iz Srbije i obratno


Zanimljivosti vezane za transport robe iz Srbije

Transport_robe_za_Srbiju

Najveći problem kod odabire firme za transport robe iz Srbije je odabrati kompaniju pored koje ćete biti sigurno da će doći na vreme na utovar, da će kamion koji su obećali biti istih gabarita i nosivosti koje ste dogovorili, da vam se neće pojaviti "naknadni" troškovi i još mnogo drugih stvari koje se redovno dešavaju klijentima iz Srbije i inostranstva. Ovakve pojave u transport za Srbiju i iz Srbije su česte. Najčešće su to firme koje imaju "reputaciju" velikog i ozbiljnog sistema. Kod takvih firmi često se dešava da vam na upit ne odgovore po nekoliko dana, da vam daju ekstremno nisku cenu za transport robe, da obećaju da će roba stići u rekordno kratkom vremenu i još mnogo sličnih obećanja. Praksa je pokazala sledeće, cenu koju su vam u početku dali na kraju je duplo veća nego što su obećali da će biti, roba stigne sa nekoliko dana zakašnjenja a često se desi i da danima ne znaju ni u kom je magacinu roba završila. Ukoliko vam odgovor na vaš transportni zahtev ne stigne u roku od 30 minuta, to je prvi znak da neko nije ozbiljno shvatio vaš upit za transport. Obratite pažnju na cenu koju vam daju. Ako je cena ekstremno niska, neka zamka sigurno postoji. Ukoliko vam utovare robu i dogovorite sve detalje a narednog dana ili kasnije na vaše pitanje u kom je statusu vaša roba ne dobijete odgovor u tom danu, znajte da ste odabrali pogrešnog prevoznika za vašu robu. Pošaljite nam upit za transport robe iz Srbije za Nemačku, za transport robe iz Srbije za Belgiju, za transport robe iz Srbije za Holandiju, za transport robe iz Srbije za Englesku, za transport robe iz Srbije za Francusku, za transport robe iz Srbije za Švedsku i za sve ostale transportne destinacije iz Srbije ka celoj Evropi i dobićete odgovor u roku od 15 minuta od strane naših logističara.