Šleperski transport

Transport punim šleperima 


Puni utovari šleperima

Judo Trans vrši prevoz i transport robe šleperima za celu Evropu i obratno. Da bi zadovoljili sve potrebe industrije, uz pomoć svojih proverenih saradnika i sa našim ličnim kapacitetima, u mogućnosti smo da izađemo u susret najzahtevnijim upitima za transport robe šleperima. Šleperski transport se obavlja  standardnim šleperima čiji je utovarni kapacitet 33 euro paleta i utovarna visina od 280 cm. Rol cerade, furgon kamione, hladnjače, sve je na raspolaganju u zavisnosti od potrebe za šleperski transport. Najviše upita dobijamo za mega šleper gde je potrebna visina unutrašnjeg prostora i do 3 m.

Sva vozila su opremljena potrebnom opremom za šleperski prevoz robe. Prevozimo standardnu robu na paletama, prevozimo konstrukcije, vangabaritne terete, tekstil, hranu, voće, povrće. Zadnjih godina vršimo redovan šleperski prevoz auto i kamionskih delova, ulja i maziva.

Cene su nam pristupačne. Za potrebe svojih klijenata organizujemo i carinsko posredovanje kada vozimo robu sa punim šleperima. Svi šleperi imaju instalirano satelitsko praćenje vozila što našim klijentima uliva dodatno poverenje prilikom organizacije šleperskog prevoza robe u međunarodnom transportu.

Pošaljite nam upit mailom ili telefonski i u roku od 10 minuta dobijate cenu i mogućnost utovara.