Judo Trans medjunarodni Transport

KRATKO O NAMA


Naši počeci i razvoj

 

Judo Trans je počeo sa radom davne 2006 godine. Sa skromnih dva vozila počeli smo da se upoznajemo sa transportom svakim danom sve više. U početku, vršeći transport za iskusne agencije i posrednike, počeli smo lagano da stičemo iskustvo, stvaramo svoju mrežu klijenata u tom poslu.

Danas raspolažemo sa 20 vozila i 28 stalno zaposlenih radnika u firmi. Kako su naši radnici stalno zaposleni i ulažu sebe u ovaj posao, Judo Trans vrši redovne obuke i unapredjuje svoje poslovanje. Vlasnik i osnivač firme je Branko Simonović. Posle uspešne džudo karijere u Belgiji i Holandiji odlučio je da se posveti novom izazovu u privatnom sektoru. Odatle potiče i sam naziv firme Judo Trans. Kao izuzetno prijatna, otvorena ali i poslovna osoba uspeo je da stvori opuštenu ali i radnu atamosferu koja je najbolja za efikasnost i produktivnost firme.

Uz pomoć svojih prijatelja u zemlji i inostranstvu pokrenuo je transportnu firmu na koju se danas oslanjaju mnogi proizvodjači. Judo Trans je postala firma sa velikom podrškom većim industrijskim sistemima kojima je potreban redovan međunarodni transport u Srbiji i Evropi.

Judo Trans poseduje svoju garažu za održavanje i popravku kamiona i kombi vozila, tako da su sva naša vozila uvek ispravna,u fuknciji i na raspolaganju klijentima. U našem timu imamo dvojicu mehaničara i električara, dvojicu dispečara i dvoje ljudi u knjigovođstvu. Firma ima u stalnom radnom odnosu i 25 vozača sa položenim B,C i E kategorijama.

Svakim danom širimo svoje vidike, razvijamo poslovanje, ulazemo u vozni park i zadajemo sebi nove izazove.

Želja nam je da sa svojim vozilima pokrijemo sve delove Evrope i da zadovoljimo potrebu za transportom svakoj industrijskoj grani. 

Kontaktirajte nas i postanite deo tima Judo Transa!