selidbe_srbija

Profesionalne Selidbe

Judo Trans je lider u regionu kada su u pitanju međunarodne selidbe


SELIDBE KA SRBIJI I OBRATNO

Pre 10 g počeli smo sa transportom komercijalne robe u međunarodnom transportu. Vremenom smo počeli da dobijamo sve više zahteva i upita za selidbama ka zapadnoj Evropi i obratno. Uvidevši šansu za nešto što je dosta ''komplikovano'' za jednu običnu transportnu kompaniju, počeli smo više da se fokusiramo na međunarodne selidbe. Bilo je potrebno dosta vremena da naučimo šta znači pakovanie nameštaja i ličnih stvari, prikupljanje dokumentacije za seljenje iz jedne države u drugu, najveci izazov u međunarodnoj selidbi je imati zadovoljnog klijenta. Selidba je veliki stres, pogotovo za onoga ko se seli. Mnogo pitanja postoje vezanih za selidbu. Da li  ce sve stati u kamion? Da li će se nešto oštetiti tokom transporta? Da li će nešto faliti kada vozilo dođe na destinaciju? Da li će trebati dosta papirologije? Koliko će koštati carina? Učeći vremenom da savlađujemo sve prepreke u selidbama došli smo do nivoa gde skoro da nema stvari koja se može desiti a da mi nemamo adekvatno rešenje za to. Ukoliko dobijemo zahtev za selidbu za Italiju,  Nemačku, Francusku ili Englesku, u istom trenutku imamo spreman paket formulara koji se popunjavaju za manje od 10 minuta i selidba može da počne. Sa svojim proverenim partnerima u celoj Evropi u mogućnosti smo da ponudimo kompletnu selidbenu uslugu klijentu: pakovanje nameštaja, skaldištenje nameštaja i ličnih stvari, uvozno carinjenje, izvozno carinjenje, istovar nameštaja, rezervaciju parking prostora ispred kućne adrese, selidbe za Englesku, Nemačku, Dansku i Švedsku postale su nam rutina koju svakog dana sve više unapređujemo i dovodimo do savršenstva


Selidbe u inostranstvu

Judo Trans pruža selidbene usluge i mimo Srbije. Sa velikom mrežom saradnika od poverenja vršimo i selidbe po celoj zapadnoj  Evropi. Povezujemo sve evropske metropole i najudaljenije tačke. Vršimo rezervaciju parking prostora i organizujemo spoljašnje liftove u svim evropskim gradovima. Materijal za pakovanje nameštaja uzimamo od proverenih dobavljača. Takođe selidbe u inostranstvu obavljamo  za velike selidbene kompanije. Posle 10 g rada stekli smo poverenje kompanija koji su zadali najveće moguće standarde u selidbenoj industriji. Posaljite upit i u roku od 30 minuta dobijate ponudu koju nećete moći odbiti !


SELIDBE I TRANSPORT NAMEŠTAJA IZ CELE EVROPE ZA SRBIJU

selidbe_i_transport

Judo Trans je lider u regionu kada su u pitanju selidbe iz cele Evrope i obratno.

Selidbe i transport vršimo svake nedelje ka svim destinacijama u Evropi. 

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ NEMAČKE ZA SRBIJU

5 puta nedeljno 

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ SRBIJE ZA NEMAČKU

5 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ FRANCUSKE ZA SRBIJU

3 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ SRBIJE ZA FRANCUSKU

3 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ BELGIJE ZA SRBIJU

4 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ SRBIJE ZA BELGIJU

4 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ HOLANDIJE ZA SRBIJU

4 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ SRBIJE ZA HOLANDIJU

4 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ AUSTRIJE ZA SRBIJU

5 puta nedeljno

TRANSPORT NAMEŠTAJA I SELIDBE IZ SRBIJE ZA AUSTRIJU

5 puta nedeljno

Redovno smo sa svojim vozilima prisutni u Engleskoj, Danskoj, Norveškoj, Španiji, Italiji. Selidbe i transport nameštaja iz Španije vršimo 2 puta nedeljno, selidbe i transport iz Italije za Srbiju vršimo 2 puta nedeljno, transport nameštaja i selidbe iz Švajcarske vršimo 3 puta nedeljno.

 

 

 

 

 

 

SELIDBE BELGIJA

transport_robe_belgija

Judo Trans vrši preseljenje privatnih lica, poslovnih ljudi i diplomata na relaciji Srbija - Belgija više puta nedeljno. Selidbe obavljamo kao pune utovare i kao delimične utovare u našim vozilima. Pošaljite nam detaljan opis vašeg nameštaja i ličnih stvari i dobićete najpovoljniju cenu koja uključuje utovar, carinsko posredovanje, rezervaciju parking prostora i istovar. Povezujemo sve gradove u Belgiji, Brisel, Antwerpen, Gent, Genk, Ostende, Lijež. Pošaljite nam upit putem formulara ili telefonski i dobićete u najkraćem roku ponudu.

SELIDBE IZ NEMAČKE I FRANCUSKE

Judo Trans pruža najbolju uslugu selidbi iz Nemačke i Francuske za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu, Crnu Goru, Kosovo, Albaniju i Makedoniju. Selidbe iz Francuske i Nemačke su nam uža specijalnost. Sa proverenim saradnicima u mogućnosti smo da pružimo kompletnu uslugu preseljenja. Pakovanje nameštaja, utovar, istovar, rezervaciju parking prostora, carinjenje, osiguranje i skladištenje. Prevozimo nameštaj i lične stvari iz svih gradova u Nemačkoj i Francuskoj ka svim gradovima u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, Crnoj Gori i Makedoniji. Vršimo selidbe iz Pariza, Liona, Dižona, Nice, Marseja, Tuluza, Berlina, Štutgarta, Frankfurta, Minhena, Dizeldorfa, Hamburga. Pošaljite nam upit i dobićete u najkaraćem roku ponudu sa naše strane.