TRANSPORT NAMEŠTAJA


TRANSPORT I SELIDBE NAMEŠTAJA

Judo Trans unazad nekoliko godina ima ugovore sa renomiranim proizvođacima nameštaja. Kamioni koje posedujemo idealni su i namenski pravljeni za transport nameštaja. Veliki i manji uvoznici nameštaja angažuju nas već godinama unazad jer im nameštaj uvek stiže neoštećen i čist. Vršimo prevoz nameštaja i opreme za butike velikih modnih kuća u svim većim metropolama u Evropi. Vršimo transport nameštaja za Pariz, Berlin, London, Madrid, Frankfurt. U saradnji sa amabasadama i konzulatima prevozimo njihov  nameštaj ka svim destinacijama u Evropi. Transport polovnog nameštaja je posao koji iziskuje veliku posvećenost pri utovaru i istovaru na željenu adresu. Najveće zahteve za transport polovnog namestaja dobijamo od klijenata koji se sele iz Nemačke, Belgije, Holandije, Švajcarske, Francuske, Austrije i Engleske za Hrvatsku i Srbiju. Sa dobrom i kvalitetnom ambalažom učinimo da svaki prevoz nameštaja protekne bez ikakvog oštećenja na željenu destinaciju. Poslednjih godina u Srbiji raste broj proizvođaca nameštaja. U skladu sa tim rastom,morali smo dosta vozila namenski da opremimo za transport osetljivog i lomljivog nameštaja. Velike modne kuće čije butike opremaju naši proizvođači insistiraju na angažovanje vozila Judo Transa. Gabariti vozila im omogućuju da rezervišu parking mesto u samim centrima Pariza, Londona, Madrida, Stokholma, Osla, Beča i Milana. Pošaljite nam upit i saznajte zašto smo lideri u međunarodnom transportu nameštaja !

prevoz_nameštaja
nameštaj_transport

Transport Švedska

transport_nameštaja_švedska

Vršimo redovan transport robe i nameštaja iz Švedske i obratno, redovno utovaramo robu iz Švedske i transportujemo za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju

Transport nameštaja Engleska

prevoz_engleska_srbija

Prevoz nameštaja, ličnih stvari i komercijalne robe iz Engleske za Srbiju i obratno, naš vozač Boban je upravo sišao sa broda i ulazi u Englesku na putu do istovara u Londonu :) Posaljite nam upit za svu robu koju imate u Engleskoj za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Crnu Goru i dobićete najbolje cene i najbrži transport !