SELIDBE FRANCUSKA - brzo, povoljno

21. February 2018


prevoz_nameštaja_francuska

Pravite plan za selidbu u Francusku? Ili Vam je potreban prevoz nameštaja iz Francuke za Srbiju?

Firma Judo Trans do današnjeg dana beleži pozamašan broj zadovoljnih klijenata čiju smo selidbu obavili u Francuskoj, tako da možete bezbrižno da se oslonite na nas. Takodje, vršimo i druge vrste usluga, veliki broj transporta robe kao sto su: prevoz lekova, hemikalija ili transport antikviteta na relaciji Francuska Srbija. Prevoz robe, u zavisnosti od vaših potreba, može biti ekspres, zbirni ili šleperski.

Selidbe i prevoz nameštaja iz Francuske po mnogo čemu se razlikuju od selidbi iz drugih država. Francuska je površinski velika zemlja i nije lako svuda postaviti kamion ili kombi za selidbu. Judo Trans je taj problem odavno prevazišao, jer poznavanje procedura za parking i propisa koji važe u Francuskoj, brzo i lako utovarimo nameštaj u vozilo.

Posedujemo sopstveni vozni park za prevoz robe, imamo svoju radnu snagu za utovar i istovar nameštaja i sav potreban materijal za pripremu selidbe. Na taj način pakovanje i utovar nameštaja protekne brzo, što olakšava ceo proces selidbe. Takodje, osiguravamo nameštaj da ne dodje do oštećenja tokom prevoza robe.

Judo Trans takođe nudi i kompletno carinsko posredovanje kod naših klijenata koji se sele iz Francuske i obratno. Uz naš prevoz robe, ta usluga je besplatna.

Na Vama je samo da putem upita na našem sajtu podnesete zahtev za selidbu, da navedete grad u Francuskoj iz koga se selite i količinu stvari, a ostalo je naša briga. Judo Trans, vaš specijalista za selidbe i transport nameštaja iz cele Francuske i garantuje uslugu visokog kvaliteta.

Na svaki zahtev za selidbu iz Francuske ili upit za transport nameštaja odgovaramo istog trenutka i udovoljavamo svim potrebama naših klijenata.