SELIDBE HOLANDIJA

21. February 2018


prevoz_holandija

Ukoliko planirate medjunarodnu selidbu na relaciji Holandija Srbija, transportna kompanija Judo Trans vam nudi profesionalan, brz i povoljan prevoz nameštaja ili druge vrste robe do Utrehta, Amsterdama, Roterdama ili nekog manjeg mesta.

Vršimo selidbe u Holandiji kako stambenog tako i poslovnog prostora. Naše višegodišnje iskustvo, sopstvani vozni park i profesionalna oprema nam omogućuje da svojim klijentima ponudimo uslugu medjunarodne selidbe u Holandiji na visokom nivou.

Selidbe iz Holandije su zahtevne jer, kako bi ceo proces prevoza nameštaja prošao nesmetano, moramo obezbediti dobar pristup našim vozilima ispred stanova ili kuća naših klijenata. Ulice u Holandiji su u najvećem broju slučajeva izrazito uske, zbog čega je potrebno na vreme organizovati parking prostor ispred željenog objekta, tako da utovar robe prodje lako, neometano i bezbedno. Judo Trans je dugogodišnjim radom na selidbama u Holandiji, našao brojne načine da prevaziđe sve te prepreke i omogući rezevaciju parking prostora u bilo kom delu Holandije na dan selidbe.

Sopstvenim voznim parkom od preko 20 vozila, možemo svakog dana utovariti robu i obaviti prevoz nameštaja, tj. selidbu iz Holandije na bilo kojoj adresi. Vozači su strpljivi i pažljivi tako da skoro nikada ne dođe do oštećenja nameštaja i selidbenih stvari tokom utovara i istovara nameštaja.

Redovno smo sa svojim vozilima u Utrehtu, Amsterdamu, Roterdamu, Groningenu i ostalim gradovima Holandije. Obavljamo kompletno sređivanje dokumentacije i zastupamo naše klijente ispred carine.

U zavisnosti od Vaših potreba, rokova i količine selidbenih stvari, nudimo Vam uslugu Ekspres transporta, Zbirnog transporta. Zbirni transport robe predstavlja najzastupljeniji i našim korisnicima najisplativiji vid međunarodnog transporta.

Najčešći klijenti za selidbu iz Holandije su ljudi koji se vraćaju posle provedenog radnog veka, diplomate, studenti i poslovni ljudi.

Brigu o selidbi poverite nama, a mi ćemo znanjem i iskustvom opravdati Vaše poverenje. Pošaljite nam upit i u kratkom vremenskom periodu dobićete najbolju moguću cenu za selidbu iz Holandije.