TRANSPORT HOLANDIJA

21. February 2018


Transport_robe_Holandija_Srbija

Ukoliko Vam je potreban medjunarodni transport robe na relaciji Holandija Srbija, prevozna kompanija Judo Trans Vam nudi profesionalan, brz i povoljan prevoz robe do Utrehta, Amsterdama, Roterdama ili nekog manjeg mesta u Holandiji.

Judo Trans je svoje poslovanje započeo u Holandiji pre više od 12 godina. Naše višegodišnje iskustvo, sopstvani vozni park i profesionalna oprema nam omogućuje da svojim klijentima ponudimo uslugu medjunarodnog prevoza robe u Holandiji na visokom nivou.

Ono o čemu najviše treba voditi računa kada je u pitanj u prevoz robe iz Holandije jeste da su ulice u Holandiji u najvećem broju izrazito uske. Iz tih razloga je potrebno na vreme organizovati parking prostor ispred željenog objekta, da bi utovar robe prošao lako, neometano i bezbedno. Judo Trans je dugogodišnjim radom u Holandiji, prevazišao takve prepreke i u mogućnosti je da obavi rezervaciju parking prostora u bilo kom delu Holandije.

Naša kompanija raspolaže sopstvenim voznim parkom od preko 20 vozila, tako da smo svakog dana u mogućnosti da utovarimo robu i da obavimo prevoz robe iz Holandije na bilo kojoj adresi. Vozači su strpljivi i pažljivi tako da skoro nikada ne dodje do oštećenja robe pri transportu. Roba se dodatno osigura od oštećenja tokom utovara i istovara.

Pored transporta komercijalne robe za Holandiju, nudimo i prevoz robe kombi vozilima. Iz svih delova Holandije za Srbiju kombi vozilima stizemo u roku od 24 h na bilo koju ispostavu u Srbiji.

U zavisnosti od količine i vrste robe koja se prevozi i od rokova koje treba ispuniti, Judo Trans nudi uslugu Ekspres transporta, Zbirnog transporta. Zbirni transport robe predstavlja najzastupljeniji i našim korisnicima najisplativiji vid medjunarodnog transporta.

Mnogi klijenti koji se bave proizvodnjom skupe opreme ili vremenski kritične robe, angažuju nas za ekspres isporuke za Holandiju i obratno.

Vozila su opremljena satelitskim praćenjem i alarmnim sistemima unutar utovarnog prostora. Takodje vršimo i razmenu utovarne opreme.

Pored prevoza robe, zastupamo klijente na carini u Srbiji i Holandiji, tako da, kao naš klijent, kompletan proces transporta i logistike možete prepustiti nama.

Pošaljite nam upit i u kratkom vremenskom roku dobićete najbolju moguću cenu za transport robe u Holandiji. Brigu o transportu poverite nama, a mi ćemo znanjem i iskustvom opravdati Vaše poverenje.