TRANSPORT ROBE SRBIJA

18. March 2018


prevoz_robe_za_srbiju

Prevoz robe iz Srbije svake godine postaje složeniji za sve naše klijente koji imaju potrebu za transportom svoje robe ka zapadnoj Evropi, Rusiji, Turskoj, Litvniji i Poljskoj.

Za razliku od mnogih država koje su članice EU, u Srbiji je i dalje najveća prepreka našoj privredi dugotrajni proces carinjenja u svim gradovima širom Srbije, preduga zadržavanja na granici i obilna administracija koja oduzima najviše vremena za potrebe transporta. Koliko god se trudili da udovoljimo našim klijentima, carina i granični prelazi su stvari na koje niko ne može da utiče i potrebno je delovati u trenutku.

Zahvaljujući dobroj organizaciji posla, Judo Trans uz pomoć svoje logistike u transportu uspeva da prevazidje mnoge prepreke koje se na tom putu javljaju, pogotovo kada smo na teritoriji Srbije. Za transport robe iz Srbije najvažnija je dobra organizacija robe i vozila koja tu robe prevoze.

Naša firma nudi usluge svih vrsta prevoza robe: Pored transporta zbirne robe iz Srbije, nudimo i komplet utovare šleperima, kombi prevoz i specijalni transport robe iz Srbije, prevoz lekova, hemikalija i transport antikviteta na relaciji Evropa Srbija.  Nudimo takodje i usluge carinjenja robe u izvozu i uvozu.

Kombinujemo utovare za Nemačku, Austriju, Francusku, Švajcarsku, Dansku i Englesku.

Posedujemo magacine za skladištenje u svim državam u Evropi. Najveći magacin koji posedujemo je magacin u Belgiji. Zato nam je organizacija prevoza u Belgiji i Holandiji jedan od najvećih aduta za sve klijente koji uvoze robu iz Belgije i Holadnije za Srbiju.

Pored zbirnih pošiljki, Judo Trans obavlja prevoz robe i ekspres vozilima ka svim gradovima u Srbiji. Dovoljno je reci da ukoliko u ponedeljak utovarimo vašu robu u Engleskoj, već u sredu možete očekujete vašu robu na bilo kojoj destinaciji u Srbiji. 


Pošaljite nam upit i dobićete najbolje moguće rešenje za svu robu koju želite da prevezete iz Srbije i ka Srbiji.