CARINJENJE ROBE  Judo Trans

ŠPEDICIJA & CARINSKI MAGACIN


CARINJENJE ROBE I LOGISTIKA

Kako bi smo kao transportna agencija obuhvatili sve obaveze koje prate medjunarodni transport robe, bilo je naophodno da proširimo našu delatnost na carinjenje robe i logistiku. Uvozno carinjenje, izvozno carinjenje i skaldištenje robe je sastavni deo svakog međunarodnog transporta, zbog čega su carinsko posredovanje i špediterske usluge postale deo naše svakodnevnice.

Judo Trans je proširio svoje usluge ka carinskom posredovanju prilikom uvoza i izvoza. Sa novim carinskim magacinom u blizini Beograda u mogućnosti smo da našim klijentima uz prevoz robe obezbedimo i skladištenje robe koja dolazi iz Nemačke, Francuske, Italije, Poljske, Engleske za Srbiju.

Ukoliko Vam je potrebna carinska dokumentacija, Judo Trans vrši delimično carinjenje robe koja se nalazi u magacinu. Posredujemo prilikom sređivanja potrebne dokumentacije za uvoz robe kao i za izvoz iste. Dajemo carinske garancije za robu u uvozu, vršimo izradu izvozne deklaracije za robu koja ide iz Srbije za Nemačku, Englesku, Austriju, Švajcarsku, Francusku, Španiju. Takođe obezbeđujemo svu potrebnu dokumentaciju za robu koja se nalazi u Evropi. Izrađujemo T dokumenta, Eksportnu dokumentaciju, ATA karnete, otvaramo TIR karnete, otvaramo sertifikata robe o evropskom poreklu  EUR 1. 

Pošaljite nam upit i u roku od 20 minuta dobićete kompletnu ponudu za uvoz i izvoz robe iz Srbije i obratno!

magacinski_prostor
skladištenje_robe