Šleperski transport Judo trans

Šleperski transport

Transport robe šleperima za Nemačku, Francusku, Englesku, Belgiju, Holandiju, Poljsku, Španiju, Italiju.


Puni utovari šleperima

Prevoz robe punim šleperima je osnova svakog ozbiljnog proizvođača i distributera. Judo Trans vrši prevoz i transport robe šleperima za celu Evropu i obratno.

Naši šleperi su opremljeni najboljom i najnovijom opremom za prevoz robe kojom se teret tokom transporta osigurava od oštećenja. Šleperski transport se obavlja standardnim šleperima čiji je utovarni kapacitet 33 euro paleta i utovarna visina od 280 cm. Rol cerade, furgon kamione, hladnjače, sve je na raspolaganju u zavisnosti od potrebe za šleperski transport. Najviše upita za prevoz robe dobijamo za mega šleper gde je potrebna visina unutrašnjeg prostora i do 3m.  Uz pomoć proverenih saradnika u mogućnosti smo da izađemo u susret najzahtevnijim upitima za transport robe šleperima.

U cilju zadovoljavanja svih potreba savremene industrije, robu je moguće utovarati kranski, bočno i od pozadi. Vršimo prevoz robe na paletama, prevozimo konstrukcije, vangabaritne terete, tekstil, hranu, voće, povrće. Zadnjih godina vršimo redovan šleperski prevoz auto i kamionskih delova, ulja i maziva. Sva Judo Trans vozila imaju neophodne licence i dozvole izdate od ministarstva za saobraćaj tako da se prevoz robe obavlja neometano ka svim državama Evrope.

Naše cene su pristupačne. Za potrebe svojih klijenata organizujemo i carinsko posredovanje kada je u pitanju prevoz robe punim šleperima. Svi naši šleperi imaju instalirano satelitsko praćenje vozila tako da naši klijenti imaju mogućnost praćenja robe tokom transporta na željenu destinaciju. Ta pogodnost našim klijentima uliva dodatno poverenje prilikom organizacije šleperskog prevoza robe.

Pošaljite nam upit elekronskim ili telefonskim putem i u roku od 10 minuta možete dobiti ponudu kao i mogućnost utovara.