Vozni Park judotrans

Vozni Park

Jedna od najbitnijih stvari koje su presudne za uspešnost jedne tranportne kompanije je kvalitetan i moderani vozni park. Svaka vožnja koja za koju je angažovana firma Judo Trans se obavlja u sigurnim i adekvatnim vozilima.

Vozni park kojim Judo Trans raspolaže su namenski opremljena vozila za pojedinačne vožnje. Načešće je to za transport nameštaja i ličnih stvari, antikviteta, skulptura, umetničkih slika i druge različite robe.

Judo Trans redovno ulaže u vozila koja su namenjena isključivo za potrebe transporta robe iz Srbije ka Evropi. Najčešće vozimo ka Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj i ostalim državama Evrope.

Nakon desetogodišnjeg iskustva, firma Judo Trans garantuje da će vaše stvari bezbedno i sigurno stići na dogovorenu adresu. Sva vozila se redovno servisiraju i opremljena su za različit  transport nameštaja i komercijalne robe. Prevoz obavljaju stalno zaposleni i iskusni vozači na profesionalnom nivou. Naša najbolja refenca su dugogodišnji i zadovoljni klijenti.

KOMBI VOZILA

transport_kombi_vozilima

Firma Judo Trans ima na raspolaganju 10 vozila namenjenih za kombi prevoz robe. Kombi prevoz je namenjen isključivo za transport nameštaja, selidbenih stvari, komercijalne robe i tekstila. Utovar i istovar robe za kombi prevoz je brz i efikasan.

Sva kombi vozila imaju kapacitet 8 paletnih mesta u podu sa visinom utovarnog prostora od 2.2m. Vozila imaju integrisane vazdušne jastuke radi bezbednijeg transporta robe i nameštaja. Kombi vozila najčešće služe za ekspres i brze isporuke za Srbiju i iz Srbije.KAMIONI

prevoz_kamionima

Prevoz robe kamionima Vam je potreban ukoliko imate robu većeg kapaciteta ili veliku količinu robe. Mi imamo na raspolaganju kamione kojima možete prevoziti različitu vrstu robe ka svim relacijam Srbije i Evrope. Naša vozila su savremena i opremljena, velike nosivosti, tako da prevoz kamionom predstavlja jedan od najpovoljnijih opcija.

U našem voznom parku dominiraju kamioni do 7.5 t nosivosti i 16 euro paleta utovarnog kapaciteta. Sva vozila su marke Mercedes Atego. Ovaj tip vozila je idealan za međunarodne selidbe jer u njima staje skoro svako domaćinstvo trosobnog stana.

Vozila su opremljena satelitskim praćenjem i kompletnom opremom za prevoz nameštaja, transport selidbi, robe na paletama i viseće konfekcije