Diplomatske Selidbe Judo Trans d.o.o.

SELIDBE KLIJENATA SA DIPLOMATSKIM STATUSOM


DIPLOMATSKE SELIDBE

Judo Trans je napravio korak dalje tako što je regularne selidbe i prevoz robe podigao na viši nivo. Zadnjih godina u saradnji sa mnogim diplomatskim i konzularnim predstavnistima, vršimo selidbe za predstavnike diplomatskih i konzularnih predstavništva širom Evrope. Kako diplomatske selidbe i selidbe radnika konzularnih predstavništva zahtevaju viši stepen sigurnosti, morali smo da opremimno naša vozila dodatnom opremom, koja ce u potpunosti zadovoljiti potrebe diplomata i konzularnih radnika.

U svakom trenutku pratimo standarde za prevoz robe koje zahteva ministarstvo inostranih poslova svake države u Evropi. Redovno dobijamo poslove za prevoz robe na tenderima koja raspisuju ministarstva inostranih poslova, raznih misija, diplomatska i konzularna predstavništva.

Organizujemo kompletnu uslugu selidbe i prevoz robe za svoje diplomatske klijente. Uvozna carinjenja, izvozna carinjenja, kompletno pakovanje, utovar, istovar, rezervacija parking prostora ispred rezidencija i transport nameštaja i ličnih stvari.

Možemo se pohvaliti da smo vec 5 godina za redom oficijalni prevoznici nameštaja i ličnih stvari za sve diplomatske posiljke ministarstva inostranih poslova Srbije. Zadovoljne diplomate su nam prioritet. Zbog prirode posla često menjaju mesto prebivališta i svaki prevoz robe ili selidba za njih predstavlja veliki stres i obavezu. Naš zadatak je da obezbedimo efikasan i pouzdan prevoz robe i nameštaja kao i da se naši klijenti opuste i budu zadovoljni na kraju selidbe.

Diplomatske selidbe vršimo za Nemačku - Berlin, Frankurt i Minhen, za Francusku, Pariz i Lion, za Belgiju - Brisel, za Englesku - London, za Dansku - Kopenhagen , za Norvešku - Oslo, za Švedsku - Stokholm  za Finsku - Helsinki, za Rusiju - Moskva, za Tursku - Ankara, Za Holandiju - Den Hag, Za Španiju - Madrid, Za Portugal - Lisabon, Za Italiju - Rim, za Austriju - Beč, za Česku - Prag, za Slovačku - Bratislava