selidbe_nemačka_selidbe_austrija

SELIDBE U INOSTRANSTVU I OBRATNO


Međunarodne selidbe

Za razliku od lokalnih selidbi unutar gradova i država gde su selidbe jednostavne, međunarodne selidbe i su malo drugačije. Judo Trans već 10 godina vrši usluge međunarodnih selidbi i prevoz robe. Da bi započeli realizaciju bilo koje međunarodne selidbe ili medjunarodni prevoz robe, moramo prvo obezbediti i popuniti sve potrebne obrazce za administraciju. Neophodno je pripremiti potrebnu dokumentaciju kako u državi iz koje nameštaj i selidbene stvari polaze, tako i za destinaciju u koju oni dolaze.

Da bi prevoz robe prošao bez nepotrebnih problema, potrebno je napraviti dobar plan i sastaviti detaljan spisak selidbenih stvari. Na osnovu toga se prikuplja sva potrerbna dokumentacija neophodna za međunarodne selidbe. Da bi se međunarodna selidba i prevoz robe uspešno realizovali, takodje je potrebno osigurati nameštaj i lične stvari. Judo Trans u saradnji sa eminetnim osiguravajućim kućama vrši kompletno osiguranje nameštaja i robe u međunarodnom transportu.


Status osobe
koja se seli za Srbiju i iz Srbije dosta može da utiče na uslove koje je carina propisala za prevoz robe u Srbiji i u inostranstvu. Svaka država ima manje više iste regulative prilikom carinjenja nameštaja i ličnih stvari. Mi smo upoznati sa svim propisima i regulativama za svaku državu u Evropi. Sa tim informacijama naši klijenti tačno znaju sta ih čeka u državi u koju se sele. Sa tom opcijom imaju dovoljno vremena da prikupe dokumentaciju koja će im ubrzati i olakšati budžet prilikom preseljenja.

Sva naša vozila su opremljena materijalima neophodnim za zaštitu nameštaja i ličnih stvari prilikom transporta. Prevoz robe je u svakom trenutku siguran. Naši vozači su iskusni i odnose se maksimalno profesionalno prema ličnim stvarima naših klijenata. Sva vozila imaju satelitsko praćenje vozila, tako da osoba koja se seli za Srbiju ili iz Srbije može u svakom trenutku znati gde mu se nameštaj nalazi. Pošaljite nam upit, informišite se na vreme šta je sve potrebno za vašu selidbu i dobićete najbolju moguću cenu i kvalitetnu selidbenu uslugu. 


Poverite nam vaše lične stvari i nameštaj i oslobodite se stresa!


SELIDBE I TRANSPORT IZ FRANCUSKE I NEMAČKE

selidbe_nemačka

Priprema selidbe za Srbiju nije jednostavna. Judo Trans nudi najbolje rešenje za i komletnu uslugu transporta nameštaja i selidbe iz Francuske i Nemačke za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Makedoniju i Crnu Goru.

Organizujemo pakovanje nameštaja i ličnih stvari u svim gradovima Francuske i Nemačke ka svim destinacijama u Srbiji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori.

Prevozimo nameštaj iz Pariza, Berlina, Lila, Tuluza, Hamburga, Frankfurta, Minhena, Strazbura, Bordoa, Kelna i Dizeldorfa.

selidbe_srbija
Selidbe