Naše Reference Judo Trans

ZAŠTO SE SELITI SA NAMA?


NAŠE REFERENCE

Judo Trans je temeljnim, mukotrpnim radom i velikim zalaganjem stekao poverenje firmi, fizičkih lica i drugih institucija kao velika selidbena kompanija.

Sa ponosom ističemo da smo u dugogodišnjim poslovanjem, imali prilike da organizujemo mnogobrojne selidbe sa najrazličitijim zahtevima klijenata. Praćenjem standarda koje nameću velike i profesionalne selidbene kompanije, uspeli smo da steknemo poverenje desetina kompanija koji su lideri u Evropi i svetu u selidbenoj industriji. Naše prisustvo u međunarodnim selidbama svake godine privuče dosta firmi iz Nemačke, Španije, Danske, Norveške, Švajcarske, Engleske. Belgije, Holandije, Hrvatske. 

Ono što je u interesu i Vama kao klijentu i nama kao transporteru, je da za svaku selidbu nađemo optimalno rešenje kako bi miminizovali troškove i vreme potrebno za preseljenje. Jeftine selidbe, opremljena vozila i utrenirani vozači ulivaju poverenje velikim transportnim sistemima koji imaju veliku uštedu angažujući Judo Trans.

Znajući da redovno ulažemo u kvalitet naših vozača i vozila svi upiti nam se šalju automatski. Judo Trans se vodi kao ozbilja firma za selidbe, jer ni jedna selidba nije stigla sa zakašnjenjem na željenu destinaciju.

Kontaktirajte nas! Pošaljite upit i u kratkom vremenskom roku saznajte zašto smo najbolji!