transport nameštaja Judo Trans

TRANSPORT NAMEŠTAJA


PREVOZ NAMEŠTAJA I SELIDBE

Judo Trans unazad nekoliko godina ima ugovore sa renomiranim proizvođacima nameštaja. Veliki i manji uvoznici nameštaja nas već duži period angažuju jer im roba uvek stiže neoštećena i čista. Kamioni koje posedujemo su namenski pravljeni za selidbe i prevoz robe.


Vršimo prevoz robe i opreme za butike velikih modnih kuća u svim većim metropolama u Evropi. Vršimo prevoz robe za Pariz, Berlin, London, Madrid, Frankfurt. U saradnji sa amabasadama i konzulatima prevozimo njihov nameštaj ka svim destinacijama u Evropi.


Transport polovnog nameštaja je posao koji iziskuje veliku posvećenost pri utovaru i istovaru na željenu adresu. Najčešće zahteve za prevoz polovne robe dobijamo od klijenata koji se sele iz Nemačke, Belgije, Holandije, Švajcarske, Francuske, Austrije i Engleske za Hrvatsku i Srbiju. Uz dobru i kvalitetnu ambalažu učinimo da svaka selidba prodje bez ikakvog oštećenja.

Poslednjih godina u Srbiji raste broj proizvođaca nameštaja. U skladu sa tim rastom, morali smo dosta vozila namenski da opremimo za transport osetljivog i lomljivog nameštaja. Velike modne kuće čije butike opremaju naši proizvođači, insistiraju na angažovanju vozila Judo Transa. Gabariti vozila im omogućuju da rezervišu parking mesto u centru grada Pariza, Londona, Madrida, Stokholma, Osla, Beča i Milana...

Pošaljite nam upit i saznajte zašto smo lideri u međunarodnim selidbama!

Najčešće potrebe naših klijenata: 

  • Prva i najvažnija stvar kada je u pitanju prevoz nameštaja i ličnih stvari, je obezbediti adekvatnu i kvalitetnu zaštitu robe koja se prevozi i uredno sortiranje stvari pri pakovanju. Mora se imati na umu da Vaš nameštaj ponekad treba da pređe i do par hiljada kilometara i provede nekoliko dana u transportu do krajnjeg odredišta.
  • Druga bitna stvar je obezbediti potrebnu dokumentaciju koja je potrebna za selidbu ka inostranstvu.
  • Treća i najbitnija stvar je odabrati pravu kompaniju koja se bavi selidbama.

Dalje je potrebno obezbediti sve informacije i regulative u zavisnosti od toga u koju se državu selite. U slučaju selidbe za Nemačku ili Francusku ili neku sasvim drugu destinaciju, mora se imati na umu da sve te države imaju različite regulative za prevoz robe, pravila za izvoz i uvoz nameštaja i ličnih stvari.

Naša usluga uključuje: 

  • Procenu nameštaja i ličnih stvari
  • Pakovanje robe i ličnih stvari
  • Rezervaciju parking prostora ispred rezidencije na utovaru i istovaru
  • Skaldištenje nameštaja u našem magacinu 
  • Skladištenje robe u Evropi sa proverenim saradnicima
  • Carinjenje nameštaja i ličnih stvari
  • Prevoz robe i ličnih stvari od vrata do vrata

Judo Trans pruža efikasnu, sigurnu i isplativu uslugu za svaku selidbu iz Srbije ka inostranstvu i obratno. Nabolji pokazatelj firme od poverenja je brz i iskren odgovor na svaku Vašu nedoumicu vezanu za selidbu. 

Prevoz_nameštaja
Prevoz_nameštaja_Srbija

Transport Švedska

Selidbe

Vršimo redovan transport robe i nameštaja iz Švedske i obratno, redovno utovarujemo robu iz Švedske i transportujemo za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Transport nameštaja Engleska

prevoz_engleska_srbija
prevoz_engleska

Prevoz nameštaja, ličnih stvari i komercijalne robe iz Engleske za Srbiju i obratno, naš vozač Boban je upravo sišao sa broda i ulazi u Englesku na putu do istovara u Londonu :) Posaljite nam upit za svu robu koju imate u Engleskoj za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Crnu Goru i dobićete najbolje cene i najbrži transport !