Selidba antikviteta Judo Trans

PREVOZ STARINA I UMETNIČKIH DELA


TRANSPORT ANTIKVITETA I MUZEJSKIH EKSPONATA

Pored selidbi nameštaja i ličnih stvari, Judo Trans unazad nekoliko godina vrši prevoz antikviteta i skupocenih umetničkih dela. Ispunjavamo sve neophodne uslove za prevoz robe visoke osetljivosti. 

Kvalitetna ambalaža, vozila koja su namenski konstruisana za prevoz nameštaja, skulptura, antikviteta, slika i ostalih osetljivih predmeta je sastavni deo opreme firme Judo Trans, koja omogućava da transport i selidba protekne bez ikakvog oštećenja. Sa opremom koju posedujemo u svojim vozilima, spremni smo u potpunosti osigurati eksponate kako bi neoštećeni stigli do željene destinacije.

Vršimo prevoz robe svih oblika i materijala. Obavljamo transport vajarskih dela, umetničkih slika ka svim muzejima u Milanu, Parizu, Londonu, Moskvi, Berlinu. Velike aukcijske kuće  angažuju nas za privremeni transport i skladištenje svojih umetničkih dela i antikviteta do adrese svojih kupaca. Uz kvalitetnu ambalažu, svaki antikvitet ostane neoštećen posle transporta. Vršimo osiguranje antikviteta i umetničkih dela tokom transporta, utovara i istovara.

U saradnji sa muzejima i aukcijskim kućama u Parizu, Londonu, Frankfurtu, Beču, Pragu, Beogradu i Zagrebu godišnje prevezemo nekoliko izložbi. Sa našim proverenim klijentima i partnerima, uspeli smo da povežemo muzeje i umetničke galerije u celoj Evropi. Imamo nekoliko stalnih ugovora za prevoz robe i ugovorenih poslova sa galerijama u Parizu, Madridu i Beogradu. Veliki i manji muzeji poverili su nam prevoz robe i svojih umetničkih dela radi privremenih izložbi svojih eksponata u drugim muzejima širom Evrope.

Dovoljno je da sa zakaže prevoz robe i u roku od 48 sati vozilo stiže na adresu galerije ili muzeja. Uz pomoć svojih partnera obezbeđujemo dozvole za ulazak u strogi centar grada svake veće metropole u Nemačkoj, Londonu, Parizu, Beču, Madridu, Stokholmu  i Frankfurtu.

Nije nevažno istaći to da je svako vozilo čvrstih stranica i da je u svakom vozilu integrisano satelitsko praćenje koje našim klijentima uliva ogromno poverenje i ukazuje na sigurnost tokom selidbe.

Sa firmom Judo Trans dobijate sve neophodne informacije vezane za prevoz robe, kao i sve potrebne dozvole i sertifikate koje su potrebne za jednu takvu selidbu.

Pošaljite nam upit za transport umetničkih dela i antikviteta i u najkraćem roku dobijate siguran i povoljan transfer vaših eksponata!


transport_stilskog_nameštaja