Skladištenje robe i nameštaja Judo trans

skladištenje nameštaja I LIČNIH STVARI


Magacin i smeštaj selidbi

Postoje različite situacije u kojima je uz prevoz robe potreban magacinski prostor za skladištenje nameštaja ili komercijalne robe: pronalaženje adekvatnog stana ili kuće, traženje većeg prostora za odlaganje nameštaja ili ličnih stvari, želja za privremenim smeštajem nameštaja i slično.

Ukoliko je uz prevoz robe potrebno i skladištenje nameštaja ili ličnih stvari, firma Judo Trans Vam izlazi u susret. Uz svoje pouzdane partnere smo u mogucnosti da ponudimo magacine za skladištenje nameštaja i robe na duži vremenski period. Sva skladišta su opremljena video nadzorom i alarmnim sistemima. Dakle uz prevoz robe, omogućeno je i čuvanje nameštaja na duži vremenski period. Magacini su suvi, čisti i redovno se održavaju.

U našem magacinu u Dobanovcima imamo preko 2000 kvadrata raspoloživog prostora za carinsku i ostalu robu. Pored carinskog magacina u Beogradu pružamo mogućnost za skladištenje stvari i u magacinima u Štutgartu, Frankfurtu, Minhenu, Berlinu, Dizeldorfu, Briselu, Antwerpenu, Parizu, Londonu, Mančesteru, Beču, Budimpešti i Zagrebu. Posedujemo viljuškare i paletare neophodnih za sigurnom manipulacijom robe i nameštaja. Magacini su na raspolaganju od ponedeljka do petka u radnom vremenu od 8h do 18h.

Pored nameštaja i ličnih stvari, u magacinu držimo i komercijalnu robu namenjenu za dalju distribuciju ka inostranstvu i obratno. U magacinu takođe skladištimo i nameštaj koji je pod carinskim nadzorom. 

 

 

Selidbe_srbija_nemačka_skladište