Vozila za SelidbuJudo trans

Vozila za Selidbu

Kada govorimo o selidbi nameštaja i ličnih stvari, jedna od najbitnijih stavki je da se transportuju u sigurnim i adekvatnim vozilima. Judo Trans raspolaže specijalnim vozilima namenjenim isključivo za transport nameštaja i ličnih stvari, antikviteta, skulptura, umetničkih slika i druge različite robe.

Judo Trans redovno investira u vozila koja su namenjena isključivo za transport robe iz Srbije ka Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj i ostalim državama Evrope.


Kombi prevoz

Judo Trans poseduje 10 vozila namenjenih za kombi prevoz robe čija je namena isključivo za transport nameštaja, selidbenih stvari, komercijalne robe i tekstila. Utovar i istovar robe za kombi prevoz je brz i efikasan.

Sva vozila kojima se vrši kombi prevoz robe su marke Fiat Ducato. Kombi vozila se naručuju iz Torina samo sa šasijom dok se utovarni prostor pravi po našoj narudžbini u Srbiji. Dimenzije sanduka koje pravimo su: 4.2m x 2.2m x 2.2m visine. Imamo mogućnost ugrađivanja i posebnog dodatka na utovarnom prostoru iznad kabine poznatiji kao ''luton''. Sva kombi vozila imaju kapacitet utovarnog prostora od 20 cbm.

Nakon višegodišnjeg iskustva na tom polju, firma Judo Trans garantuje da će uz kombi prevoz robe vaše stvari bezbedno i sigurno stići na ugovorenu lokaciju. Sva kombi vozila se redovno servisiraju i opremljena su za transport nameštaja i prevoz robe komercijalnog karaktera. Kombi prevoz se obavlja na profesionalnom nivou!

Zadovoljstvo klijenata je naša najbolja referenca.

prevoz_robe_kombijem

Kamionski prevoz

Ukoliko imate robu većeg kapaciteta ili veliku količinu robe, potreban Vam je kamionski prevoz robe. Našim kamionima možete prevoziti svaku vrstu robe ka svim destinacijama Srbije i Evrope. Kamionski transport obavljamo opremljenim i savremenim vozilima, velike nosivosti, tako da prevoz robe kamionom predstavlja jedan od najpovoljnijih opcija.

Judo Trans poseduje 12 vozila za prevoz robe do 7.5 t nosivosti. Ovaj tip vozila je najidealniji za međunarodne selidbe jer u njima staje skoro svako domaćinstvo od 3 spavaće sobe. Maksimalni kapacitet ovih vozila je 35 cbm. Da bi zadovoljiili standarde selidbene industrije sva vozila za prevoz robe su furgoni čvrstih stranica. Opremljeni su ćebicima za zaštitu nameštaja i ličnih stvari kao i satelitskim praćenjem. Sva vozila poseduju potrebne sertifikate i dozvole neophodnih za obavljanje transporta u međunarodnom prevozu.

lkw_umzugs_serbien