SELIDBE AUSTRIJA

21. February 2018


prevoz_austrija

Imate problem kako da pronađete najbolje i najpouzdanije rešenje za vašu selidbu iz Austrije? Ili Vam je potrebna usluga prevoza nameštaja za Austriju? Judo Trans je firma koja već 12 godina obavlja prevoz robe i bavi se organizacijom selidbi iz cele Austrije ka svim destinacijama Evrope. Nalazimo se svakog dana u Beču, Insbruku, Lincu, Gracu i Salzburgu.

Nudimo najpovoljnije uslove za prevoz robe bez obzira na tip ili obim selidbe. Selidbe stambenog prostora ili različitog poslovnog prostora vršimo skoro svakodnevno, tako da transport nameštaja iz Austrije za našu firmu predstavlja rutinu. Visok nivo profesionalnosti kojom transportna kompanija Judo Trans raspolaže omogućili su da svojim klijentima ponudimo visokokvalitetnu uslugu medjunarodne selidbe u Austriju.

Selidbe za Austriju i obrnuto mogu da budu veliki problem ukoliko taj posao prepustite firmama koje nemaju dovoljno iskustva ili prevoz robe rade povremeno i površno. Judo Trans je te probleme odavno prevazišao jer poseduje sopstveni vozni park kao i neophodna osiguranja svih vozila. Sva naša vozila imaju integrisano satelitsko praćenje, tako da u bilo kom trenutku možete na monitoru vašeg računara pratiti kretanje vašeg nameštaja iz Austrije.

Takodje naša usluga prevoza nameštaja uključuje i utovar robe, pakovanje i sigurnosno obezbeđivanje selidbenih stvari u toku transporta.

Naša firma nudi Ekspres transport robe ukoliko Vam je potrebno brzo rešenje za selidbu. U zavisnosti od Vaših potreba, rokova i količine robe za selidbu, nudimo Vam i uslugu Zbirnog transporta. Zbirni transport robe predstavlja najzastupljeniji i našim korisnicima najisplativiji vid međunarodnog transporta.

Na svaki Vaš zahtev odgovaramo brzo i precizno. Dovoljno je putem upita detaljno opisati vašu selidbu za Austriju, a ostalo je naš posao.

Kontaktirajte nas ili nam pošaljite upit i dobićete najbolju moguću cenu koja odgovara vašim potrebama.