SELIDBE BELGIJA

21. February 2018


prevoz_nameštaja_belgijaTražite transportnu firmu za selidbu u Belgiji?

Transportna firma Judo Trans nudi najpraktičnija rešenja za sve selidbe, odnosno, prevoz nameštaja i ličnih stvari iz svih delova Belgije na bilo koju destinaciju. Dugogodišnje iskustvo i oprema kojom raspolažemo, omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo visokokvalitetnu uslugu bilo koje medjunarodne selidbe.

Cene za prevoz robe za Belgiju su za svačiji “džep”. Obavljamo prevoz nameštaja po pristupačnim cenama i u najkraćiem vremenskom roku.

Naša usluga selidbe za Belgiju, uključuje utovar i istovar robe, pakovanje nameštaja i sigurnosno obezbeđivanje selidbenih stvari u toku prevoza robe na ugoivorenu lokaciju. Nudimo uslugu i rezervacije parking prostora kod predstavnika lokalne policije u bilo kom gradu u Belgiji kao i angažovanje spoljašnjeg lifta za utovar i istovar nameštaja.

Judo Trans je kompanija koja uz redovne ponude medjunarodnih selidbi kako stambenog i tako i poslovnog prostora, nudi i diplomatske selidbe kao posebnu kategoriju prevoza robe. Kao centar Evropske unije, Brisel predstavlja jedan od najfrekventnijih gradova kada su u pitanju diplomatske selidbe. Zbog velikog broja selidbi i obima dolazaka i odlazaka diplomatskih predstavnika, uspeli smo da postanemo vodeća firma za selidbe na relaciji Belgija Srbija. 

Naš vozni park. Sva vozila su opremljena ambalažom za pakovanje ličnih stvari i zaštitom nameštaja tokom transporta.

Sve sto je potrebno jeste da nam pošaljete zahtev za selidbu. Navedite nam adresu preuzimanja nameštaja i količinu robe za selidbu, a ostalo možete da prepustite nama. Odgovor možete da očekujete u najkraćem vremenskom roku.

Poverite nam vašu selidbu i dobićete sigurnu i kvalitetnu uslugu po sistemu od vrata do vrata.