SELIDBE DANSKA

21. February 2018


prevoz_nameštaja_danska


Iskustvo i profesionalna oprema kojom transportna kompanija Judo Trans raspolaže omogućili su da svojim klijentima ponudimo visokokvalitetnu uslugu medjunarodne selidbe u Dansku. Obavljamo selidbe kako stambenog prostora tako i svake vrste poslovnog prostora tako da transport nameštaja iz Danske za našu firmu ne predstavlja nikakav problem.

U mogućnosti smo organizovati utovar nameštaja, pakovanje robe za selidbu kao i osiguravanje od oštećenja prilikom transporta. Rezervacija parking prostora u Danskoj ne predstavlja nam nikakvu prepreku, kao i završavanje papirologije na carini u Danskoj i Srbiji. Nudimo besplatnu uslugu carinjenja za bilo koji grad u Danskoj.

Vozači su iskusni profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom kada su u pitanju selidbe za Dansku ili neku drugu državu Evrope.

Naša najbolja referenca su klijenti koji nam se vraćaju. Klijenti koje smo selili iz Danske mogu Vam preneti iskustvo sa Judo transom i preporučiti našu uslugu.

Kontaktirajte nas telefonom ili popunite upit za selidbu u Danskoj i dobicete najbolju ponudu za Vašu selidbu u vrlo kratkom vremenskom periodu.