TRANSPORT AUSTRIJA

21. February 2018


prevoz_robe_iz_austrije

 

Ukoliko Vam je potreban medjunarodni prevoz robe na relaciji Austrija Srbija, prevozna kompanija Judo Trans vam nudi profesionalan, brz i povoljan prevoz robe do Beča, Graca ili nekog drugog mesta u Austriji.

Zbog svoje blizine, prevoz stvari Beč Beograd i transport robe Srbija Austrija deluje primamljivo, jednostavno i lako. U moru ponuda za prevoz stvari iz Beča za Srbiju, ipak treba izabrati najpouzdaniju. Mnoge transportne firme potcenjuju relativnu blizinu Austrije i Srbije zbog čega i nastaju problemi na ovoj relaciji. Skupi auto putevi i tuneli kojih ima dosta u Austriji mogu da zavaraju klijente kada je u pitanju prevoz robe na ovoj relaciji. Bilo da je u pitanju kombi prevoz ili kamioski transport robe, Judo Trans je u mogućnosti da ponudi dobru cenu i kvalitetnu uslugu prevoza iz svih delova Austrije.

Vršimo kako kombi prevoz robe, tako i kamionski ili šleperski transport na relaciji Srbija Austrija. Naše višegodišnje iskustvo, sopstvani vozni park i profesionalna oprema nam omogućuje da svojim klijentima ponudimo uslugu medjunarodnog transporta robe u Austriji na zavidnom nivou.

Vrsimo prevoz nove i polovne robe, transport tekstila, prevoz lekova, hemikalija itd. Medjunarodni prevoz robe iz Austrije za Srbiju je zahtevan jer, kako bi ceo proces prošao nesmetano, moramo obezbediti dobar pristup našim vozilima na utovaru i istovaru.

Sopstvenim voznim parkom od preko 20 vozila, možemo svakog dana utovariti robu i obaviti prevoz iz Austrije na bilo kojoj adresi. Vozači su strpljivi i pažljivi tako da skoro nikada ne dođe do oštećenja robe tokom utovara i istovara.

U zavisnosti od Vaših potreba i rokova, nudimo Vam uslugu Ekspres transporta, solo ili zbirnog transporta, transport kombinovane robe, kombi prevoz ili prevoz kamionima i šleperima. Zbirni transport robe je najpovoljniji i najčešći tip prevoza koji biraju naši korisnici.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Pozovite nas telefonom ili nam pošaljite upit i u kratkom vremenskom roku se uverite zašto smo najbolji.