SELIDBE NEMAČKA

21. February 2018


selidbe_srbija

Prevoz robe i selidbe na relaciji Nemačka Srbija spadaju u sastavni deo naše svakodnevnice.

U moru transportnih firmi i agencija koji se bave selidbama iz Nemačke, Judo Trans je prepoznatljiv i izdvaja se po mnogo čemu. Činjenica da raspolažemo sopstvenim voznim parkom, od preko 20 vozila, govori da smo mogućnosti da se u kratkom vremenskom roku nađemo u svakom delu Nemačke.

Judo Trans Vam nudi uslugu Šleperskog prevoza, Ekspres transporta ili Zbirnog prevoza robe. U zavisnosti od Vaših potreba, rokova, gabarita i količine nameštaja koju treba preseliti, lako ćemo naći najbolje rešenje za Vaše potrebe. 

Prevoz nameštaja i selidbe iz Nemačke nije tako jednostavano organizovati kao što su, na primer, lokalne selidbe unutar Srbije. U svakom gradu u Nemačkoj potrebno je lokalnoj policiji prijaviti parkiranje vozila ispred zgrade klijenta. Takođe je potrebno napraviti detaljan spisak nameštaja i ličnih stvari, pripremiti dokumentaciju i organizovati carinu u Nemačkoj i Srbiji, tako da prevoz robe nesmetano stigne na ugovorenu adresu.

Naši vozači su dobro utrenirani i iskusni kada su u pitanju prevoz robe i selidbe iz Nemačke. Nudimo kompletnu zaštitu nameštaja, pakovanje ličnih stvari u kutijama, osiguranje selidbe u toku transporta i tokom utovara i istovara. 

Judo Trans je lider u selidbenim poslovima iz Nemačke, već 12 godina smo prisutni u Nemačkoj i državama u okruženju. 

Kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite nam upit i u kratkom vremenskom roku cete dobiti odgovore na pitanja i ponudu za željenu selidbu.