SELIDBE SRBIJA

18. March 2018


prevoz_nameštaja_srbija

Potrebne su Vam selidbe Srbija brzo, profesionalno i jeftino ka zemljama Evrope? Selite se iz Srbije za Nemačku, Austriju, Englesku, Norvešku ili Francusku a ne znate kome da se obratite ili da pitate za pomoć? Judo Trans je selidbena kompanija koja je u mogućnosti organizovati kompletnu selidbu iz Srbije za bilo koju destinaciju u Evropi po najpovoljnijoj ceni na tržištu.

U Srbiji trenutno postoji na stotine kompanija koje nude prevoz robe i transport nameštaja i ličnih stvari. Medjutim, samo Judo trans poseduje sopstveni vozni park i ne koristi druge podizvodjače za realizaciju selidbi za Nemačku, Austriju, Švajcarsku, Englesku, Dansku ili Švedsku. U tome i jest i naša prednost u odnosu na sve ostale firme i agencije koje se bave selidbama iz Srbije.


Nudimo kompletnu organizaciju selidbe za bilo koju destinaciju.Koristimo naše ljudske resurse za pakovanje nameštaja, naša vozila za prevoz nameštaja i ličnih stvari sa čime automatski eliminišemo svaki problem u komunikaciji sa klijentom.

Rezervišemo parking mesta ispred bilo koje adrese u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austirji, Belgiji, Holandiji, Engleskoj ili Švedskoj.

Predstavljamo Vas kod carinskig organa po celoj Evropi i Srbiji, skraćujemo Vam vreme i novac tako što sve radimo umesto Vas bez ikakve novčane nadoknade. Dajemo besplatne savete oko vaše pripreme za selidbu iz Srbije i obratno.

Preko našeg osiguravajućeg agenta nudimo i kompletno osiguranje nameštaja tokom prevoza robe, utovara i istovara.

Kada govorimo o selidbi iz Srbije, u pitanju veoma kompleksan posao, naši klijenti žele da prevezu svoje slike, knjige i ostale stvari koji zahtevaju posebne dozvole i uverenja iz ministarstva kulture i obrazovanja. Judo Trans predstavlja svoje klijente ispred svih institucija i sa tom uslugom im štedimo ogromno vreme i novac jer znamo sve procedure od početka do kraja.

Pošaljite nam zahtev za vašom selidbom iz Srbije za inostranstvo i u roku od 30 minuta dobićete odgovor od našeg tima.