SELIDBE ŠVAJCARSKA

21. February 2018


prevoz_švajcarska

Iako deluju jednostavno i blizu, selidbe Švajcarska predstavljaju izazov za svaku transportnu kompaniju. Švajcarska je jedna od najzahtevnijih država za bilo koji vid prevoza robe ili transporta nameštaja.

Transportna firma Judo Trans nudi najbolja rešenja za sve selidbe na relaciji Srbija Švajcarska. Iskustvo i profesionalna oprema kojom raspolažemo, omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo visokokvalitetnu uslugu bilo koje medjunarodne selidbe. Na skoro dnevnom nivou putujemo svojim vozilima za Cirih, Ženevu, Bern i brojne druge gradove koji se svakodnevno sve više grade i šire.


Judo Trans nudi uslugu selidbi od vrata do vrata za svaku lokaciju u Švajcarskoj. Pored obavljanja samog prevoza robe, organizujemo i pakovanje nameštaja kao i njegovu zaštitu tokom transporta najboljom ambalažom, tako da je svaka šansa da se nameštaj ošteti svedena na mimimum. Uz prevoz robe obezbeđujemo i rezervaciju parking prostora na mestu utovara i istovara robe, takodje obezbedjujemo ponekad potrebnu upotrebu spoljašnjeg lifta za utovar i istovar nameštaja na svim lokacijama u Švajcarskoj.

 


Nudimo posredovanje i sređivanje potrebne dokumentacije za sve klijente koji su rešili da se isele is Švajcarske. Obavljamo kompletno sređivanje dokumentacije i zastupamo naše klijente ispred carine. Dovoljno je da nam pošaljete zahtev za selidbu, navedete tačnu adresu preuzimanja nameštaja, količinu robe za selidbu, a ostalo je naša briga. Odgovor cete dobiti u najkraćem mogućem roku.

Judo Trans je najbolje rešenje za selidbe i prevoz nameštaja iz Švajcrske i obrnuto.