TRANSPORT FRANCUSKA

21. February 2018


transport_francuska

Potreban Vam je transport robe za Francusku? Ili Vam je u skorije vreme neophodan bilo kakav prevoz robe ili ličnih stvari iz Francuse u Srbiju ili neku drugu državu Evrope?

Firma Judo Tran sa svojim dugogodišljim iskustvom beleži zavidan broj klijenata čiji smo transport robe na relaciji Francuska Srbija obavili efikasno, lako i bez propratnih problema.

Judo Trans je svake nedelje prisutan sa svojim vozilima na celoj teritoriji Francuske. Najviše smo u okolini Pariza, Liona, Bordoa, Lila, Strazbura i u gradovima na Azurnoj obali.

Naša firma nudi usluge svih vrsta transporta Francuska Srbija: Pored transporta zbirne robe iz Francuske, nudimo i komplet utovare šleperima, kombi prevoz i specijalni transport robe iz Francuske, prevoz lekova, hemikalija i transport antikviteta na relaciji Francuska Srbija.  Nudimo takodje i usluge carinjenja robe u izvozu i uvozu.

Naša vozila su uvek na raspolaganju jer posedujemo sopstveni vozni park za prevoz robe. Imamo svoju radnu snagu za utovar i istovar i sav potreban materijal za pripremu i osiguravanje robe tokom trensporta.

Cene prevoza za celu teritoriju Francuske su nam najpristupačnije!

Pozovite nas
i saznajte cenu i mogućnost za bilo koju destinaciju u Francuskoj. Takodje nam, putem upita, možete poslati zahtev za transport vaše robe iz Francuske i u najkraćem roku dobićete ponudu koju će te teško odbiti.