TRANSPORT DANSKA

21. February 2018


prevoz_robe_danska

Imate problem kako da pronađete najbolje i najpouzdanije rešenje za transport robe iz Danske? Ili Vam je potrebna usluga prevoza robe za Dansku? Judo Trans je firma koja već dugi niz godina obavlja prevoz robe i bavi se organizacijom transporta iz cele Danske ka svim destinacijama Evrope. 

Naša firma nudi usluge svih vrsta prevoza robe na relaciji Danska Srbija: Pored transporta zbirne robe, nudimo i komplet utovare šleperima, kombi prevoz robe kao i specijalni prevoz robe iz cele Danske. Sva zbirna roba iz Danske stiže u Srbiju u maksimalnom roku od 7 dana. Pored toga obavljamo i prevoz lekova, transport opsnih materija ili transport tekstila i antikviteta na istoj relaciji. 

U zavisnosti od količine robe koju želite da prevezete, kao i od rokova koje treba ispuniti, lako ćemo naći najbolje rešenje za Vaše potrebe. Naša vozila su redovno u Kopenhagenu, Alborgu, Odenseu i Koldingu tako da ceo proces transporta može da počne u najkraćem mogućem roku.

Zadovoljstvo naših klijenata naš najveći uspeh
. Mi im svojom stručnošću, znanjem i iskustvom garantujemo sigurnost i najbolju uslugu prevoza robe na relaciji Danska Srbija. Iz tih razloga je Judo Trans stekao veliko poverenje svojih klijenata koji nas uvek iznova angažuju za transport robe i izdrugih zemalja Evrope.

Prevoz robe iz Danske je iz finansijskog ugla vrlo zahtevan za našu klijentelu. Danska je država sa najskupljim putevima, tunelima i mostovima. Zbog toga je i cena prevoza za Dansku uvek malo jača nego za npr. Nemačku ili druge zemlje u okruženju.

Korisnici naših usluga dobijaju takodje i carinjenje robe kako u izvozu tako i u uvozu. Carinjenje robe najčešće vršimo na graničnom prelazu Padborg.

Za prevoz robe za Dansku je dovoljno da nam prosledite adresu utovara robe i fakturu koja će pratiti vašu robu tokom transporta. Pošaljite nam zahtev za prevoz robe ka Danskoj i dobićete najpovoljniju cenu transporta koja odgovra ovašim potrebama.