Judo Trans Transport i Industrija

INDUSTRIJA I TRANSPORT

Nudimo širok spektar transportnih usluga


Transport & Industrija

Industrija u Srbiji svake godine se sve više razvija. Veliki svetski proizvođači se utrkuju ko će više investirati u otvarane proizvodnih pogona u Srbiji. Imaju dobrih razloga za to, kvalitetna radna snaga, povoljna cena radne snage, subvencije od strane države Srbije i fizička blizina prodajnog tržista.

Industrija koja je najviše uložila u Srbiju zadnjih godina je automobilska industrija. Automobilska industrija ima potrebu za još nekoliko industrija koje prate njihov razvoj i proizvodnju. To je industrija tekstila i metalna industrija. Srazmerno sa rastom industrije mora da raste i broj prevoznika i vozila za transport u međunarodnom transportu. Pošto je velika konkurencija u svima granama industrije, transportne poslove dobijaju samo najkonkurentnije transportne firme.

Firma Judo Trans je uložila velika sredstva u svoja vozila kako bi pratili rast industrije u Srbiji. Uvoz za Nemačku i izvoz, na primer, porastao je za 20 % u odnosu na prošlu godinu. Transport robe za Italiju je porastao za neverovatnih 40 % u poslednje 2 godine. Samim tim povećava se i broj kamiona i prevozničkih firmi. Upošljava se sve više vozača i logističkog osoblja. Transport za Srbiju je sve više interesantan i velikim transportnim firmama iz Nemačke, Italije, Francuske i Austrije.

Ulaganje u industriju prati i ulaganje u novu radnu snagu. Samim tim, trening i obuka vozača se penje na viši nivo, nove regulative se moraju poštovati jer se bezbednost i sigurnost vozača i učesnika u saobraćaju sve više dovodi u pitanje. Svi vozači su uredno prijavljeni i licencirani od strane ministarstva za saobraćaj i infrastrukturu. Vozila i roba se osiguravaju po najpovoljnijim uslovima.

Vršimo prevoz auto delova, viseće konfekcije, tekstila. Obavljamo prevoz lekova za najveće farmaceutske kuće u regionu i šire.

Posaljite nam upit i uverite se u kvalitet firme Judo Trans!