Frigo Prevoz Judo Trans d.o.o.

TRANSPORT ROBE POD TEMPERATURNIM REŽIMOM


Frigo Prevoz

Frigo prevoz ili transport robe pod temperaturnim režimom je najsloženiji vid transporta robe u međunarodnom prevozu. Poznato je da transport smrznute robe zahteva posebnu pažnju jer u slučaju propusta može doći i do visokih materijalnih šteta. Frigo prevoz ili transport robe pod temperaturnim režimom zahteva specijalizovana vozila i kontrolisane uslove transporta.

Firma Judo Trans raspolaže savremeno opremljenim i modernim kamionima različitih konstrukcija, specijalizovanim za transport svih vrsta tereta pod bilo kojim temperaturnim režimom. Sva vozila poseduju uređaje za održavanje željene temparature u utovarnom prostoru. 

Takođe, imamo na raspolaganju frigo kombi prevoz, kao i frigo vozila proverenih partnera. Sa mrežom pouzdanih saradnika, možemo izaći u suret svakom upitu za izvoz i uvoz smrznute robe i robe pod specijalnim temperaturnim režimom.

Vrsta robe koju prevozimo pod temperaturnim režimom: 

  • Meso i suhomesnati proizvodi
  • Lekovi 
  • Mlečni proizvodi
  • Voće i povrće
  • Riba i plodovi mora
  • Vozila koje nudimo za međunarodni transport pod temperaturnim režimom su:
  • Kombi vozila ( do 4 euro palete)
  • Solo vozila ( do 14 euro paleta)
  • Šleperi hladnjače ( do 33 euro paleta) 

Sva ova roba zahteva temperaturni režim od - 20 C do + 25 C, sve zavisi od zahteva potrošača i zadatih standarda.

Frigo prevoz vršimo na sledećim relacijama:

Nemačka - Francuska - Austrija - Švajcarska - Belgija - Holandja - Španija - Italja - Mađarska - Hrvatska - Poljska

Sva vozila poseduju potrebne sertifikate i dozvole za transport smrznute robe.

Pošaljite upit i dobićete kvalitetnu uslugu sa pristupačnom cenom!

frigo_prevoz_srbija Judo Trans

Transport robe pod režimom

Vršimo režimski transport robe za Srbiju ekspresnim vozilima, šleperima i hladnjačama. Svakodnevno prevozimo lekove iz Holandije za Srbiju, iz Nemačke za Srbiju, iz Srbije za Francusku i Austriju. Transport robe pod režimom vršimo u rasponu od - 25 C do + 25 C.

Sva vozila poseduju certifikate za transport smrznute robe ka svim destinacijama u Francuskoj, Španiji, Engleskoj, Italiji, Austriji i Nemačkoj. Treba istaći da su sva vozila firme Judo Trans opremljena satelitskim praćenjem tako da naši klijenti u svakom trenutku mogu da dobiju tačnu informaciju o poziciji vozila tokom transporta.

Pored samog prevoza nudimo i mogućnost skladištenja smrznute robe. Magacinski prostor firme Judo Trans je opremljen odgovarajućom opremom koja garantuje adekvatno i propisno skladištenje.

Pošaljite nam upit i dobićete cenu u najkraćem mogućem roku.

transport_robe_nemačka_holandija Judo Trans