Transport ADR robe Judo Trans

TRANSPORT ADR ROBE


Prevoz hemikalija

Prevoz hemikalija i opasne robe u međunarodnom transportu je najveći izazov svake transportne kompanije. Većina robe koja se koristi u hemijskoj i prehrambenoj industriji zahteva specijalne uslove tokom transporta. Posebno ističemo da posedujemo adekvatna vozila specijalno opremljena za transport opasnih materija u drumskom transportu i da svako vozilo poseduje odgovarajući ADR sertifikat i neophodnu prateću dokumentaciju. Vozači su takođe obučeni za prevoz opasnih materija i hemikalija.

Prevozimo robu koja je u klasi I, klasu II, klasu III kao i sve UN brojeve. Transport oružja i municije je najzahtevniji i najkomplikovaniji oblik međunarodnog transporta. Potrebne su dozvole kroz svaku državu preko koje tranzitiramo za određenu destinaciju.

Takođe obezbeđujemo i policijsku pratnju za vozila od granice do granice kao i od granice do željene destinacije.

Utovaramo ADR robu iz svih evropskih industrijskih centara kao što su Antwerpen, Roterdam, Hamburg,  Bremen, Koper, Rijeka i Đenove. Naši klijenti su proizvođači sokova i hrane, proizvođači kozmetike i kozmetičkih preparata, auto industrija, naftna industrija i svi ostali čija roba podleze ADR standardima.

Transport ADR robe vršimo za Nemačku, Španiju, Švajcarsku, Italiju, Belgiju, Holandiju, Austriju, Englesku,  Norvešku, Poljsku, Češku i Švedsku. 

Firma Judo Trans obavlja i prateće aktivnosti neophodne za sigran transport – pakovanje i obeležavanje UN brojem u skladu sa pravilima za transport opasnih materija.

Vozila koje nudimo za međunarodni transport ADR robe i hemikalija: 

  • Kombi vozila ( do 4 euro palete)
  • Solo vozila ( do 14 euro paleta)
  • Šleperi ( do 33 euro paleta)

Sva vozila firme Judo Trans su opremljena satelitskim praćenjem tako da naši klijenti u svakom trenutku mogu da dobiju tačnu informaciju o poziciji vozila tokom transporta. 

Pošaljite nam upit i stiže vam brzo najpovoljnija ponuda za transport ADR robe i opasnih materija.