Prevoz Lekova Judo Trans

TRANSPORT FARMACEUTSKIH PROIZVODA


Prevoz lekova

 

Judo Trans se unazad nekoliko godina bavi prevozom lekova i farmaceutskih proizvoda. Prevoz lekova u međunarodnom transportu zahteva specijalne uslove tokom prevoza. Pošto posedujemo idealna vozila za transport lekova i farmaceutskih proizvoda odlučili smo da se više fokusiramo na ovu industrijsku granu. Judo Trans nudi uslugu prevoz lekova vozilima posebno opremljenim za transport medicinskih sredstava, kao sto je npr: temperaturni režim od – 20 C do + 25 C.

U zavisnosti od urgentnosti transporta i vrednosti robe, prevoz lekova se može izvesti u dotovaru, kao zbirni transport ( LTL), šleprski transport ( FTL ) i solo ili ekspresni transport. Proizvođači lekova i farmaceutskih proizvoda uglavnom žele da im naruđbina što pre stigne na željenu destinaciju. 

Prevoz vršimo ka svim državama. Transport lekova i farmaceutskih proizvoda najviše se vrši za Nemačku, Francusku, Švajcarsku i Dansku. Iz Danske najviše prevozimo insulin ka Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji. Iz Belgije i Francuske vozimo antibiotike. Iz Švajcarske i Nemačke vozimo vakcine. 

Naši klijenti su lideri u distribuciji lekova i farmaceustkih proizvoda u Srbiji, Hrvatskoj, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj i ostalim državama zapadne Evrope. Imamo ugovore koji nam trenutno upošljavaju 8 kamiona i koji prevoze lekove i medicinsku opremu na relaciji Frankfurt- Beograd 2 puta nedeljno.

Kako bi se prevoz u međunarodnom saobraćaju obavio bez ikakvih smetnji, Judo Trans poseduje sve neophodne sertifikate i dozvole za transport lekova. 

Pored samog prevoza nudimo i mogućnost skladištenja lekova i farmaceutskih proizvoda. Magacinski prostor firme Judo Trans je opremljen odgovarajućom opremom koja garantuje propisno čuvanje medicinske robe.

Sva vozila su opremljena satelitskim praćenjem tako da naši klijenti u svakom trenutku mogu da imaju tačnu informaciju o poziciji vozila tokom transporta.

Posaljite nam upit i dobićete ponudu u roku od 10 minuta!