Prevoz tekstila Judo Trans

SELIDBE


Selidbe i transport nameštaja

 

Na samom početku poslovanja, naša osnovna delatnost je bila usluga preseljenja nasih klijenata iz cele Evrope za Srbiju, Makedoniju, Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju. Od starta smo ulagali u opremu i vozila koja zadovoljavaju potrebe za zaštitu nameštaja. Najveći proizvođaci nameštaja su se oslonili na naše usluge transporta i time zatvorili krug cele proizvodnje. Vremenom smo proširili mrežu klijenata pa naše usluge traže i povratnici iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, Belgije, Holandije, Engleske, Švedske i Danske.

Vršimo selidbe u Milanu, Frankfurtu, Londonu, Berlinu, Parizu, Cirihu i Madridu. Do danas smo osvojili poverenje velikog broja klijenata i obavljamo selidbe za sve klijente  Vršimo selidbe za Nemačku, Veliku Britaniju, Francusku i celu zapadnu Evropu. 

Termini isporuke selidbi su najveći prioritet i najvažniji zadatak koji nam nameću klijenti u selidbenoj industriji. Stalne ugovore i redovan posao zaslužili smo ispoštujući svaki ugovor koji smo potpisali.

Selidbe obavljamo na nedeljnom nivou za Nemačku, Italiju, Dansku, Švedsku,  Norvešku, Englesku, Francusku, Španiju, Poljsku i Češku. Sva vozila poseduju ćebiće i opremu za zaštitu nameštaja i ličnih stvari.

Odgovarajućim voznim parkom i kamionima koji su adekvatno opremljeni za selidbe možemo da odgovorimo svakoj potrebi naših klijenta.

Vozila koje nudimo za međunarodne selibe:

  • Kombi vozila 
  • Solo vozila
  • Šleperi 

Sva vozila firme Judo Trans su opremljena satelitskim praćenjem tako da naši klijenti u svakom trenutku mogu da dobiju tačnu informaciju o poziciji vozila tokom transporta.

Pošaljite nam upit za vašu konfekciju  i dobićete brzu i kvalitetnu ponudu od strane naših logističara.