Prevoz tekstila Judo Trans

TRANSPORT VISEĆE KONFEKCIJE


Prevoz tekstila

 

Na samom početku poslovanja, naša osnovna delatnost je bila transport viseće konfekcije i materijala za tekstilnu industriju za Nemačku i Francusku. Od starta smo ulagali u opremu i vozila koja zadovoljavaju potrebe proizvođača tekstila i konfekcije. Najveći proizvođaci trikotaže su se oslonili na naše usluge transporta i time zatvorili krug cele proizvodnje. Vremenom smo proširili mrežu klijenata pa naše usluge traže i uvoznici prediva i konca iz cele Srbije.

Vršimo prevoz od same fabrike do butika ili lanca modnih kuća u Milanu, Frankfurtu, Londonu, Berlinu, Parizu, Cirihu i Madridu. Do danas smo osvojili poverenje velikog broja klijenata i obavljamo transport za najpoznatije brendove Srbije i Makedonije. Vršimo prevoz za Nemačku, Veliku Britaniju, Francusku i celu zapadnu Evropu. Daljom proizvodnjom, našim vozilima svoj krajnji proizvod vraćaju nazad kupcima u Evropi.

Termini isporuke tekstila, trikotaže i viseće konfekcije su najveći prioritet i najvažniji zadatak koji nam nameću proizvođači u tekstilnoj industriji. Stalne ugovore i redovan posao zaslužili smo ispoštujući svaki ugovor koji smo potpisali.

Transport tekstila,  visece konfekcije, prediva i konca obavljamo na nedeljnom nivou za Nemačku, Italiju, Dansku, Švedsku,  Norvešku, Englesku, Francusku, Španiju, Poljsku i Češku. Sva vozila poseduju šipke za transport viseće konfekcije, muških odela i ženske galanterije.

Odgovarajućim voznim parkom i kamionima koji su adekvatno opremljeni za transport viseće konfekcije možemo da odgovorimo svakoj potrebi naših klijenta.

Vozila koje nudimo za međunarodni transport viseće konfekcije:

  • Kombi vozila 
  • Solo vozila
  • Šleperi 

Sva vozila firme Judo Trans su opremljena satelitskim praćenjem tako da naši klijenti u svakom trenutku mogu da dobiju tačnu informaciju o poziciji vozila tokom transporta.

Pošaljite nam upit za prevoz konfekcije  i dobićete brzu i kvalitetnu ponudu od strane naših logističara.