TRANSPORT NEMAČKA

21. February 2018


selidbe_iz_nemačkeTražite pouzdanog prevoznika za transport robe za Nemačku? Judo Trans je pravi izbor za Vas jer prevoz robe i transport na relaciji Nemačka Srbija spadaju u sastavni deo naše svakodnevnice. Već 12 godina smo aktivno prisutni u Nemačkoj i državama u okruženju.

Firma Judo Trans je po mnogo čemu prepoznatljiva transportna kompanija kada je u pitanju transport iz Nemačke za Srbiju. Činjenica da raspolažemo sopstvenim voznim parkom, od preko 20 vozila, govori da smo u mogućnosti da se u kratkom vremenskom roku nađemo u svakom delu Nemačke.

Nudimo i solo kombi prevoz robe za Nemačku na dnevnoj bazi. U mogućnosti smo da ispoštujemo svaku želju našeg klijenta i svakog dana da postavimo kombi vozilo u Frankfurtu, Minhenu i drugim gradovima Nemačke.

Pored kombi prevoza za Nemačku, nudimo široki spektar usluga: Utovaramo specijalne terete, normalnu komercijalnu robu pakovanu na paletama. Obavljano zbirni prevoz, solo utovare, prevozimo tekstil i opasne materije. Naša redovna zbirna linija ka Nemačkoj u funkciji je već nekoliko godina i zbog nižih cena, naši korisnici je najčešće biraju.

Judo Trans nudi i uslugu Šleperskog prevoza i Ekspres transporta. U zavisnosti od Vaših potreba, rokova, gabarita i količine robe za transport, lako ćemo naći najbolje rešenje koje najbolje odgovara Vašim potrebama.

Možete nas kontaktirati putem telefona ili nam putem upita pošaljite zahtev za prevoz iz Nemačke i najkasnije za 30 minuta Vam stiže ponuda za željeni transport.