TRANSPORT ŠVEDSKA

21. February 2018


prevoz_robe_švedska

Judo Trans nudi najbolja transportna rešenja za prevoz robe sa cele teritorije Švedske za Srbiju i obratno.

Srbija ima generalno malu razmenu robe za Švedskom. Velika udaljenost Skandinavskih zemalja i pomisao na prevoz robe na toj relaciji, za manje iskusne prevoznike izgledaju kao napremostiva prepreka.

Transportna kompanija Judo Trans se već više od jedne decenije nalazi na relaciji Srbija Švedska.

Nudimo sve vrste transporta robe iz Švedske po sistemu od vrata do vrata. Pored zbirnog prevoza, nudimo i ekspres isporuke kombi vozilima ka Švedskoj. Kombi prevoz je najpouzdaniji i najbrži vid prevoza kada je u pitanju hitna isporuka robe za Švedsku i obratno. 

Da bi prevezli robu do željene destinacije u Švedskoj neophodno je da se angažuje trajekt. Takvi detalji povećavaju troškove transporta robe prema Skandinavskim zemljama. Dobrom organizacijom toka puta i operativnom logistikom, firma Judo Trans je uspela troškove transporta da dovede skoro do minimuma. Imajući to u vidu, cena prevoza robe firme Judo Trans na relaciji Švedska Srbija je vrlo pristupačna.

Možemo slobodno da se pohvalimo da smo stekli dosta iskustva u prevozu do Skandinavskih zemalja. Uz pouzdane partnere u Švedskoj, sabirne magacine i sopstveni vozni park, uspeli smo da se istaknemo kao najpouzdaniji prevoznici na teritoriji Švedske. Naša najbolja referenca su zadovoljni klijenti, kao i činjenica da nam se isti uvek vraćaju.

Uverite se i sami! Kontaktirajte nas putem telefona ili nam pošaljite upit i saznajte zašto smo broj jedan za transport robe na relaciji Švedska Srbija.