TRANSPORT ŠVAJCARSKA

21. February 2018


prevoz_robe_švajcarska

Transport robe za Švajcarsku je jedan od najzahtevnijih zadataka svake transportne firme. Opšte je poznato da se na teritoriji cele Švajcarske strogo primenjuju svi mogući zakoni u međunarodnom saobraćaju, zbog čega prevoz robe Švajcarska predstavlja izazov za svaku transportnu kompaniju.

Firma Judo Trans ima dugogodišnje iskustvo. Dobrim poznavanjem zakona u transportu na teritoriji Švajcarske svaki zahtev za transportom robe rešavamo u najkraćem mogućem roku.

Judo Trans nudi široki spektar transportnih usluga na celoj teritoriji Švajcarske. Uz minimalne troškove vršimo zbirne utovare, utovare komplet šleperima ko i brzi prevoz robe kombi vozilima

Pored obavljanja samog prevoza robe, organizujemo i pakovanje i zaštitu robe najboljom ambalažom. Uz prevoz robe obezbeđujemo i rezervaciju parking prostora na mestu utovara i istovara robe, takodje obezbedjujemo i ponekad neophodan spoljasnji lift za utovar i istovar na svim lokacijama u Švajcarskoj.

Iskustvo i profesionalna oprema kojom raspolažemo, omogućili su nam da svojim klijentima ponudimo visokokvalitetnu uslugu bilo kog medjunarodnog transporta. Nudimo kamionski i kombi prevoz, prevoz tekstila, frigo prevoz, transport hemikalija i lekova. Na skoro dnevnom nivou putujemo svojim vozilima za Cirih, Ženevu, Bern i brojne druge gradove koji se svakodnevno sve više grade i šire. Uvek imamo na raspolaganju lični vozni park: kombi prevoz, kamionski transport i prevoz robe šleperima.

Cena prevoza iz Švajcarske je na žalost za nijansu jača u odnosu na ostale države u okruženju. Tome najviše doprinose visoke cene auto puteva u Švajcarskoj i carinske formalnosti koje umeju dugo da potraju na graničnim prelazima. 

Pošaljite nam upit za transport robe iz Švajcarske i u kratkom vremenskom roku se uverite u kvalitet tima Judo Trans.