Prednosti naseg servisa Judo Trans

PREDNOSTI NAŠEG SERVISA

Prednosti usluga transporta i međunarodnih selidbi Judo Transa

 


BRZI ODGOVORI NA UPITE

Statistički gledano, na svaki zahtev ili upit za transport robe ili međunarodne selidbe Judo Trans pošalje odgovor najkasnije u roku od 5 minuta. Ponuda je tačna i precizna i što je najvažnije, povoljna. Zahtevi se šalju mailom ili se obavljaju telefonskim putem.

Relizacija ponude za transport ili selidbu je uvek sigurna i pouzdana.


ISPRAVAN VOZNI PARK

Velika prednost firme Judo Trans je to što raspolaže sopstvenim voznim parkom. Judo Trans redovno održava svoje kamione i kombi vozila u svojoj radionici koje je smeštena u Čačku. Radionica sadrži mehaničare, električare, farbare, limare i vulkanizere.

Ispravan vozni park je ključ uspeha svake transportne kompanije. Sa ispravnim kamionima uvek smo sigurni da ce roba ili selidba na vreme biti  utovareni i isporuceni na željenu destinaciju. 


TRANSPORTNA LOGISTIKA

Naš tim čine 4 logističara koji su non-stop u komunikaciji sa vozačima i komintentima. Sa takvim pristupom rada, Judo Trans je stekao zavidnu reputaciju u međunarodnom prevozu i transportu robe i selidbi iz Srbije za Evropu i obratno. Ljubazni i posvećeni logističari su dostupni non-stop na telefonu ili e-mailu


PODRŠKA U TRANSPORTU

Sa širokom mrežom saradnika po celoj Evropi, ne postoji problem u međunarodnom transportu i selidbi koji ne možemo da rešimo. Organizujemo izvozna i uvozna carinjenja u Nemačkoj, Engleskoj, Francuskoj, Danskoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj, Spaniji. Imamo magacine za smeštaj roba za sve naše kosrisnike u svakom većem gradu u Evropi.

Vršimo utovar specijalnih tereta i istovar istih u najzabačenijim delovima Evrope. Pratimo dešavanja na putevima u Nemačkoj, Francuskoj i Engleskoj uz pomoć vodećih portala i informisemo klijente o kretanju vozila.